Xiaomi’nin Sevilen Akıllı Telefonu “Xiaomi Mi A1” A101'e Geliyor

Xiaomi’nin Android akıllı telefonu Xiaomi Mi A1 artık A101 marketlerine de geliyor.

A101 Xiaomi Mi A1

Son yıllarda yükselişe geçen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Çinli üretici Xiaomi’nin, ülkemizde resmi olarak satışı yapılmasa da ithalatçı garantisi altında satışları yapılmaya devam ediyor. Xiaomi’nin başarılı satış rakamları yakalayarak popüler olan Android akıllı telefonu Xiaomi Mi A1 artık A101 marketlerine de geliyor.

19 Nisan’dan itibaren A101 marketlerinde yer alacak olan Xiaomi Mi A1’in, 4 GB RAM ve 64 GB depolama kapasitesi olan global versiyonu, aktüel ürünler kategorisinde satışa sunulacak. Xiaomi Mi A1, A101’e Android One desteğiyle gelecek ve Android 8.0 Oreo’nun saf sürümünü de destekleyecek. Qualcomm'un orta sınıf işlemci setlerinden Snapdragon 625 ile gelecek olan Xiaomi Mi A1, 5.5 inç’lik Full HD bir ekrana sahip olacak. Çift arka kamerası bulunan cihaz bu sayede başarılı bokeh efektleri uygulayabiliyor. Telefonda ayrıca, 3080 mAh'lik bir batarya yer alıyor.

Son dönemde A101 ve BİM arasında teknolojik ürünler satma yarışı başladı. Her iki firma da daha önce görmeye alışık olmadığımız bir şekilde, marketlerinde uygun fiyatlı teknoloji ürünleri satıyor. A101 ve BİM, USB bellekler, bluetooth kulaklıklar, kablosuz hoparlörler derken son dönemde akıllı telefon satışları da yapmaya başladılar.

A101 marketlerinde 19 Nisan’dan itibaren satılacak olan Xiaomi Mi A1, fiyatı açısından da müşterilerini memnun edeceğe benziyor. Xiomi Mi A1, A101 marketlerinde 1.149 TL’lik fiyat etiketiyle satılacak.

A101 İndirimli Fiyata Sony Xperia XA Satıyor
İNTERNET

A101 İndirimli Fiyata Sony Xperia XA Satıyor

7 bin mağazasıyla Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden birisi olan A101, indirimli fiyata Sony Xperia XA model akıllı telefon satıyor.

Xiaomi, İlk Android One Telefonu Olan Mi A1'i Duyurdu
MOBİL

Xiaomi, İlk Android One Telefonu Olan Mi A1'i Duyurdu

{mediaId=455909} Çin merkezli Xiaomi şirketi, ilk Android One telefonu olan Mi A1'i tanıttı. Hindistan'ın başkenti olan Yeni Delhi'de düzenlenen lansmanda tanıtılan telefon, Xiaomi şirketinin artık daha farklı bir politika izlediğinin göstergesi olarak düşünülüyor.

BİM Çok Ucuza iPhone X Satacak
İNTERNET

BİM Çok Ucuza iPhone X Satacak

Bir süre önce sattığı Apple ürünleriyle müşterileri şaşırtan Bim, şimdi ise çok daha büyük bir hamle yapıyor.

YORUMLAR