Xperia SP Göründü

Sony’nin yakında çıkması planlanan yeni nesil akıllı telefonlarından birisi olan ve üstün donanımsal özellikleri ile dikkat çeken Xperia ailesinin yeni telefonu Xperia SP’nin bazı detayları belli oldu. İnternete sızdırılan detaylara göz attığımız zaman b

Xperia SP Göründü

Sony’nin yakında çıkması planlanan yeni nesil akıllı telefonlarından birisi olan ve üstün donanımsal özellikleri ile dikkat çeken Xperia ailesinin yeni telefonu Xperia SP’nin bazı detayları belli oldu. İnternete sızdırılan detaylara göz attığımız zaman bizleri sağlam bir Xperia modelinin beklediğini söylemek yanlış olmaz.

Sony tarafından C5303 kod ismi ile adlandırılan cihazın adının Xperia SP olduğunu biliyor. Bu cihaza dair bazı önemli detaylarda yavaş yavaş gün ışığına çıkmaya başladı. Adreno 320 grafik işlemcisini kullanan Xperia SP gücünün büyük kısmını işlemcisinden alacak. Snapdragon S4 Pro işlemcisi kullanan cihazın bu işlemcisi 1.7 GHz gücünde bir işlemci. Cihazda kullanılacak bu işlemci daha önceleri sızdırılan bilgiler arasında yer alıyordu.

Orta seviye bir akıllı telefon olan Xperia SP’ye ait bir görselde internette dolaşmaya başladı. Bununla birlikte cihazın fiziksel özellikleri de su yüzüne çıktı. Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan Xperia SP’nin önümüzdeki günlerde resmen tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy S4'te AMOLED Ekran Olmayacak mı?

YORUMLAR