Yandex.Navigasyon Sonbahar Aylarında Kullanıcılarla Buluşacak

Yandex'ten Türk kullanıcılarını sevindirecek yeni bir servis daha geliyor. Kullanıcılara gerçek zamanlı trafik bilgileri sunacak, trafik yoğunluğuna göre en hızlı alternatif rotaları önerecek, sesli yol tarifi yapacak ve tamamen ücretsiz olacak olan Yand

Yandex.Navigasyon Sonbahar Aylarında Kullanıcılarla Buluşacak

Yandex'ten Türk kullanıcılarını sevindirecek yeni bir servis daha geliyor. Kullanıcılara gerçek zamanlı trafik bilgileri sunacak, trafik yoğunluğuna göre en hızlı alternatif rotaları önerecek, sesli yol tarifi yapacak ve tamamen ücretsiz olacak olan Yandex.Navigasyon servisinin sonbahar aylarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Türkiye pazarına girdiği ilk günden bu yana kadar kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik birçok ürün ve hizmet sunan Yandex, yeni servisi için geliştireceği mobil navigasyon sistemi Yandex.Navigasyon'u da kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunacak.

Kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören ve beğenilerek kullanılmakta olan Yandex.Haritalar servisini temel alacak olan ücretsiz mobil navigasyon uygulamasının, Türkiye'de yer alan tüm şehirlerin ve yolların güncel vektörel haritalarını içermesi bekleniyor. Uygulamanın en can alıcı özellikleri arasındaysa gerçek zamanlı trafik bilgisi, sesli yol tarifi, hızlı alternatif rota sunma ve ücretsiz olması geliyor.

Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Yandex.Navigasyon uygulamasını duyurduğu sırada yeni servisleriyle ilgili "Lansmanından bu yana, Yandex.Haritalar ve bu ürünümüzün bir parçası olan Yandex. Trafik özelinde çok olumlu geri dönüşler aldık. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda en hızlı alternatif rotaları önermesi ile çok kısa bir sürede Rusya ve Ukrayna’da en popüler Yandex uygulaması durumuna gelen Yandex.Navigasyon’un bu başarıyı Türkiye’de de yakalayacağına inanıyorum." sözlerine yer verdi.

Android ve iOS tabanlı akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde kullanılabilecek olan Yandex.Navigasyon uygulamasıyla iligli daha fazla bilgi almak isteyen kullanıcılarımız navi.yandex.com.tr adresini ziyaret ederek aynı zamanda servis kullanıma girdiği anda haberdar olmak için iletişim bilgilerini bırakabilirler.

Samsung Galaxy Gear Görüntülendi

YORUMLAR