Yemek Uygulamasından Otomobil Satışı Başladı!

Yemek sipariş uygulamasından otomobil siparişi vermeyi hiç düşünmüş müydünüz? Belli ki birileri çoktan düşünmüş. İşte detaylar!

Yemek Uygulamasından Otomobil Satışı Başladı!

Farklı sektörlerin farklı uygulamalarda bir araya gelebildiklerini gördük ancak bugünkü birliktelik şaşırtıcı cinsten. Suudi Arabistan'ın otomobil distribütörlerinden Al Jazirah Vehicles, elinde bulunan Ford otomobillerini yemek sipariş uygulaması üzerinden satmaya başladı. Üstelik otomobillerin bazı kampanyaları da bulunuyor.

Yemek sipariş verilen uygulamada Al Jazirah Vehicles'a ait Ford otomobillerinin satışa sunulması Suudi Arabistan ve Bahreyn'e özel bir kampanya olarak dikkat çekiyor. HungerStation isimli yemek sipariş uygulaması ile iş birliği çerçevesinde hazırlanan bu kampanyada otomobiller oldukça uygun fiyata satılmakta.

Al Jazira Vehicles'a Ait Ford Araçları Satışta

Yemek Uygulamasından Otomobil Satışı Başladı!

Tıpkı bir yemek kategorisi seçer gibi otomobil seçebildiğiniz kampanya kapsamında normalde bir yemeğin türünü ve içeriğini seçtiğiniz menülerde kullanıcıları artık otomobil türü ve rengi gibi otomobile dair özellik filtrelemelerine yer veriliyor.

Arap ülkelerinde en büyük otomobil distrübitörlerinden biri olan Al Jazirah Vehicles, bu kampanya kapsamında çok daha uygun fiyata kullanıcıları otomobillerle buluşturmayı amaçlıyor. Anlaşmalı oldukları yemek uygulaması HungerStation'un hâlihazırda 2 milyonu aşkın kullanıcısı bulunuyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yerli Otomobil TOGG Nasıl Şarj Edilir? (Video)
Otomobil

Yerli Otomobil TOGG Nasıl Şarj Edilir? (Video)

İnternet üzerinden yayımlanan bir video, TOGG nasıl şarj edilir sorusunu yanıtladı. Yayımlanan videoda yerli elektrikli otomobili şarj etmek için uygulanması gereken adımlara yer verildi.

Fabrika Çıkışlı İkinci El Otomobil Dönemi Başlıyor
Otomobil

Fabrika Çıkışlı İkinci El Otomobil Dönemi Başlıyor

Otomobil sektörü pandemi döneminden bu yana pek çok krizle baş etmeye çalışıyor. Özellikle sıfır otomobilleri vuran çip krizi ve pandemi sonrası yaşanan döviz kurundaki artışlar ülkemizde de otomobil sektörünü büyük ölçüde etkiledi.

YORUMLAR