YemekSepeti Çöktü Mü? YemekSepeti Neden Açılmıyor?

YemekSepeti çöktü mü? YemekSepeti neden açılmıyor? YemekSepeti hakkında son bilgiler haberimizde.

yemeksepeti-coktu-mu

YemekSepeti çöktü mü? YemekSepeti neden açılmıyor? YemekSepeti neden çalışmıyor? Online yemek sipariş servisi olan YemekSepeti çöktü mü? Yemek siparişi vermek isteyenler siteye erişim sorunu yaşıyor.

21 Nisan 2021 Yemeksepeti Çöktü mü?

YemekSepeti kullanıcıları uygulamaya erişmekte sorun yaşıyor. Hem site hem de mobil uygulamadan yemek siparişi verilemiyor Uygulama açılıyor ancak restorantlar gözükmüyor. Sorunun yakın zaman içerisinde giderilmesi beklenmekte. Zaman zaman sunucularda yaşanan aksaklık nedeniyle çökme meydana geliyor.

21 Nisan 2021 itibarıyla Yemeksepeti'nin internet sitesine ve mobil uygulamasına ulaşılmamaya başlandı. Daha önceki çökme sorunlarına bakarak, 20.00 civarında sistemin geri döneceğini tahmin edebiliriz.

YemekSepeti çöktü mü? YemekSepeti neden açılmıyor?

YemekSepeti'nin internet sitesi ve mobil uygulaması şu anda yanıt vermiyor. Uygulama ve internet sitesinin çöktüğü aktarılıyor. Siteye ulaşmaya çalışan kullanıcılar şu yanıtı alıyor:

"BİR HATA OLUŞTU Ne yazık ki yapmak istediğiniz işlemi gerçekleştiremedik. Aldığınız hatanın bir kopyası kendi sunucularımızda duruyor ve teknik ekibimiz tarafından incelenecek. Aşağıdaki butona tıklayarak ana sayfaya dönebilirsiniz."

yemeksepeti-coktu-mu-yemeksepeti-neden-acilmiyor5

Bazı kullanıcılar Twitter üzerinden YemekSepeti'nin çöktüğü hakkında paylaşımlar yapıyor. YemekSepeti tarafından konu hakkında bir açıklama gelmedi. Sitenin ve uygulamanın ilerleyen vakitlerde yeniden hizmet vermesi bekleniyor.

yemeksepeti-cinsel-istismar-iddiasi-hakkinda-aciklama

YemekSepeti Neden Açılmıyor? YemekSepeti BanaBi çöktü mü?

YemekSepeti uygulaması üzerinden erişilebilen BanaBi online market sipariş servisine de erişim sağlanamıyor. Sunucularda yaşanan sorundan dolayı erişim gerçekleşmiyor. YemekSepeti tarafından açıklama gelir ise haberimizi güncelleyeceğiz.

Kullanıcıların YemekSepeti hakkında yaptığı paylaşımlar:

Yemek siparişinizi güvenli şekilde vermenizi sağlayan YemekSepeti ile siparişiniz 10-45 dakika içerisinde hazır olmaktadır. Kırmızı teması ile dikkat çeken uygulama, siparişinize ait tüm detayları açık bir şekilde sunmaktadır. Ortalama servis süresi ile siparişinizin ne zaman elinize ulaşacağınızı görebiliyorsunuz. Güvenli şekilde ödeme yapmanızı sağlayan YemekSepeti ile siparişlerinizi nakit, kredi kartı, ticket, passcard ve sodexho yemek çeki ile ödeyebiliyorsunuz.

YORUMLAR