Yeni Call of Duty'nin Ne Zaman Duyurulacağı Belli Oldu

Nefesler tutuldu, heyecan dorukta. FPS oyunu denince ilk akla gelen yapım olan Call of Duty serisinin 10. Oyununa artık çok az bir zaman kaldı. En son Treyarch’ın yapımcılığını üstlendiği Black Ops 2 ile farklı bir dünyaya adım attık. Şimdi ise top Infin

Yeni Call of Duty'nin Ne Zaman Duyurulacağı Belli Oldu

Nefesler tutuldu, heyecan dorukta. FPS oyunu denince ilk akla gelen yapım olan Call of Duty serisinin 10. Oyununa artık çok az bir zaman kaldı. En son Treyarch’ın yapımcılığını üstlendiği Black Ops 2 ile farklı bir dünyaya adım attık. Şimdi ise top Infinity Ward’e geçti, bakalım bizleri nasıl bir oyun bekliyor merak konusu oldu.

The Bureau: XCOM Declassified Duyuruldu

Elimizde iki farklı söylenti ve ihtimal mevcut durumda, birisi hepiniz bildiği ve tahmin ettiği Modern Warfare 4. Diğeri ise hepimiz için bir şok olacak olan Call of Duty: Ghosts. Activision nasıl bir politika izledi bilinmiyor ancak şu an için çıkan haberler dahil olmak üzere bizlere en gerçekçi yapım Call of Duty: Ghosts gibi geliyor.

Oyunun duyuru tarihi GameStop’un yayınladığı bir afiş ile ortaya çıktı. Buna göre yeni Call of Duty oyunu 1 Mayıs tarihinde resmen duyurulacak. Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR