Yeni Doom Çıkış Tarihi 30 Santimlik Hediyesiyle Birlikte Ortaya Çıktı

Koleksiyonculara müjde!

Yeni Doom Çıkış Tarihi 30 Santimlik Hediyesiyle Birlikte Ortaya Çıktı

Bethesda'nın bir süredir üzerinde çalışmakta olduğu yeni DOOM oyununun çıkış tarihi ve koleksiyon sürümüyle birlikte gelecek hediyeler ortaya çıktı. Bethesda'nın yaptığı resmi açıklamaya göre DOOM Reborn olarak da adlandırılan yeni DOOM oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için 13 Mayıs tarihinde çıkış yapacak. Ayrıca oyuna ön sipariş veren oyuncular Demon Multiplayer Pack adlı içeriğe ücretsiz sahip olacaklar. Bu paket içinde 3 farklı kaplama seçeneğine sahip olan demon zırh seti, 6 farklı renk seçeneği ve zırh ve silahlarınızda kullanabileceğiniz üc adet id Software deseni yer alıyor. Ayrıca 6 adet Hack modülü de bu paket içinde yer alıyor. Bu modüller temel olarak size online oyun modunda geçici avantajlar kazandıran eşyalar.

DOOM çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte oyunun özel koleksiyon versiyonundaki hediyeler de tanıtıldı. Bu hediyelerin en görkemlisi ise oyunda yer alan "The Revenant" adlı ürpertici iblisin 30 santimetre boyundaki modeli. Altında LED aydınlatmaya sahip olan bu heykel eğer bu tür dekoratif öğelere ilgi duyuyorsanız güzel bir parça olabilir.

DOOM'un kolaysiyon versiyonunda oyununuz metal bir kutu içerisinde geliyor. Bu versiyon 120 dolar satış fiyatına sahip olacak. Bethesda DOOM ile ilgili bütün bu bilgilerin yanısıra oyunun senaryo modu için bir de tanıtım videosu yayınladı:

YORUMLAR