Yeni iPhone Daha Hızlı Olacak

Apple, yeni çıkaracağı akıllı telefonlar üzerinde kullanabilmek için A7 işlemcilerini test ediyor. Sızan haberlere göre yeni işlemci A7'nin A6'ya göre yüzde 30 daha hızlı ve performanslı çalıştığı söyleniyor.

Yeni iPhone Daha Hızlı Olacak

Apple'ın sıradaki yeni akıllı telefonunda kullanacağı işlemci hakkında yapılan tahminler devam ederken, büyük olasılıkla A7 işlemcileri göreceğiz.

A7 işlemci hakkında henüz internet üzerinde bilgi bulunmazken, ünlü TV sunucusu Clayton Morris Twitter hesabı üzerinden yeni A7 işlemcinin A6 işlemciye göre yüzde 30 daha hızlı çalıştığı yönünde bir bildirim yaptı. Apple'ın yeni işlemcisi A7'yi iPhone üzerinde deneyerek daha yüksek performans elde ettiğini söyleyen sunucunun söyledikleri henüz sadece dedikodu. Kaynak belirtmeden yaptığı açıklama, muhtemelen doğru çıkacak fakat şuan için emin olamayız.

Diğer bir rapora göre ise Apple, iPhone 5S üzerinde 64 bit A7 işlemcileri test ediyor. Telefonlar üzerinde kullanılan işlemcilerin neredeyse hepsi 32 bit. Bu işlemcilerin test edilmesi bu yıl çıkacağı anlamına gelmese bile, çok daha yüksek performanslı iPhone telefonları göreceğimiz kesin. 64 bit işlemci sayesinde grafikli animasyonlar ve performans konusunda oldukça başarılı olabilecek olan Apple'ın yeni akıllı telefonlarını merakla bekliyoruz. Fakat Apple 64 bit işlemcinin test aşamaları bittikten sonra A7 işlemci yerine A8 işlemci üreterek 2014 yılında 64 bit A8 işlemciye sahip olan akıllı telefonlar çıkarabilir.

Bakalım önümüzdeki günlerde Apple tarafından resmi açıklamala gelecek mi?

Google Street View ile Hayvanat Bahçelerini ve Okyanusları Keşfedin

YORUMLAR