Yeni MacBook Pro Modelinin Ekranı Otomatik Hareket Edecek

Yeni MacBook Pro modelinin ekranı ile ilgili bir patent alındı. Patent, cihazın ekranının otomatik olarak hareket edeceğini gözler önüne serdi. İşte detaylar!

Yeni MacBook Pro modeli ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Apple tarafından alınan bir patente göre yeni cihazın ekranı, kullanıcıların konumuna göre otomatik olarak hareket edecek. Çok sayıda Apple kullanıcısının dikkatini çeken patent ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Yeni MacBook Pro'nun Ekranı Fark Yaratacak

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Apple, kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şirketin üzerinde çalıştığı bir proje, sektörde fark yaratabilir.

Çip Krizi Ne Zaman Bitecek? Qualcomm CEO'su Açıkladı!
MOBİL

Çip Krizi Ne Zaman Bitecek? Qualcomm CEO'su Açıkladı!

Çip krizi ne zaman bitecek? Bu soru, dünya genelinde çok sayıda kişi tarafından oldukça uzun bir süredir merak ediliyordu.

Teknoloji devinin aldığı patente göre önümüzdeki yıllarda satışa sunulacak MacBook Pro modelinin ekranı, kullanıcıların konumuna göre otomatik olarak hareket edecek. Böylelikle kullanıcılar için en uygun açı ayarlanmış olacak.

Patent görseline göre MacBook Pro'nun ekranının üst kısmında bir kamera bulunacak. Bu kamera, kullanıcının ekrana hangi açı ile baktığını tespit edecek. Kullanıcı, ekranı yanlış konumlandırdıysa cihaz bu duruma müdahale edecek.

Apple'ın yeni MacBook modelinde sunacağı yenilik, kullanım kolaylığını beraberinde getirecek. Kullanıcılar, cihazı açtığında ekranı ayarlamak ile uğraşmayacak. Bu da zamandan ciddi oranda tasarruf edilmesine imkan tanıyacak.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın üzerinde çalıştığı yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce MacBook modelinin ekranının otomatik olarak hareket ederek en uygun konuma göre ayarlanması kullanışlı olur mu? Dikkat çeken yenilik ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

MacBook Pro 16 inç Şarj Sorunu ile Gündeme Geldi

Geçtiğimiz günlerde MacBook Pro 16 inç modelinde şarj sorunu yaşandığına dair birtakım paylaşımlar yapıldı. Bazı Reddit kullanıcıları tarafından paylaşılan bilgilere göre MacBook Pro 16 inç modelinde kapak kapalı konumdayken şarj olma sorunu yaşanıyor.

Kullanıcılar, kapak kapalı haldeyken şarj kablosunun üzerindeki ledin yanıp söndüğünü ve bu işlem her gerçekleştiğinde şarj bağlantısı sesinin geldiğini ileri sürdü. Sorunun farkında olduklarını belirten Apple, işletim sisteminin güncel tutulmasını önerdi.

Teknoloji devi ayrıca kullanıcılara üç farklı tavsiyede bulundu. Tavsiyeler arasında bilgisayarı uyku modunda şarj etmek, bilgisayarı kapağı açıkken şarj etmek ve cihazı kapatmadan önce MagSafe kablosunu çıkarmak yer aldı.

YORUMLAR