Yeni Motorola Razr HD Bugün Tanıtıldı

Son birkaç gündür yeni akıllı cep telefonu tanıtımlarının ardı arkası kesilmedi. Bu kez sıra Motorola’da. Motorola, Google tarafından satın alındığından beri ilk kez bir akıllı telefon tanıttı. Razr serisinin son üyesi olan Droid Razr HD, Motorola tarafın

Yeni Motorola Razr HD Bugün Tanıtıldı

Son birkaç gündür yeni akıllı cep telefonu tanıtımlarının ardı arkası kesilmedi. Bu kez sıra Motorola’da. Motorola, Google tarafından satın alındığından beri ilk kez bir akıllı telefon tanıttı. Razr serisinin son üyesi olan Droid Razr HD, Motorola tarafından “yeni bir başlangıç” kabul ediliyor.

Bugün New York City’de düzenlenen bir basın etkinliğinde Motorola, Droid Razr HD’i tanıttı. Nisandan beri hakkında birçok bilgi sızan Razr HD, uzun bir süredir bekleniyordu.

Cihaz, Jelly Bean’e güncellenebilen Android 4.0.4 işletim sistemine sahip. 4.7 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan bu akıllı telefon, Snapdragon’un 1.5GHz’lik S4 işlemcisine sahip. 8MP’lik arka kamerası, yakın alan etkileşimi gibi özelliklere ek olarak, Samsung Galaxy S III’ten daha iyi performansa sahip olacağı söylenen 2.500 mAh’lik bataryaya da cihazla birlikte sahip oluyorsunuz.

Dışı tamamen Kevlar ile kaplanmış olan bu dayanıklı telefon, oldukça ince. 4.7 inçlik ekrana sahip olmasına ragmen yalnızca 8.4mm kalınlığında olan Razr HD, Amerika’da Verizon’un 4G ağı üzerinden satışa sunulmuş durumda. Ülkemize ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR