Yeni Nesil iPhone Kameraları Hakkında İlginç Duyumlar

iPhone’nun gelecek yıl piyasaya sürmeyi düşündüğü cihazlar kamera teknolojisinde devrim yaratacak.

Yeni Nesil iPhone Kameraları Hakkında İlginç Duyumlar

Orijinal iPhone kameraları üzerinde çok uzun konuşulacak şaşırtıcı özelliklere sahip değiller. Bunu biz söylemiyoruz, bir röportajında konuşan ünlü Amerikalı blog yazarı John Gruber söylüyor. Gruber’a göre iPhone kamera teknolojisi, Apple standartlarında olağanüstü işlevsel ve yenilikçi, ancak bu durum iPhone’nun hedeflediği kamera kriterlerinden hala uzak.

iPhone 6s ile bir kameradan beklenebilecek her türlü yenilik ve özelliğin ürüne eklenmiş olduğuna dikkat çeken Gruber, sınırların bu olmadığına dikkat çekiyor. Gruber’a göre Apple laboratuvarlarında gelecek nesil iPhone’lar için dahiyane buluşlar var ve zamanlarını bekliyorlar.

Gruber aldığı duyumlara göre iPhone’nun gelecek yıl piyasaya sürmeyi düşündüğü cihazlar mobil teknolojisinde devrim yaratacak. Gelecek yıldan itibaren iPhone çift lensli mekanikleri kullanmaya başlayacak ve DSLR kalitesinde resimler çekilebilecek. Yakınlaştırma ve uzaklaştırma özelliklerinin optimize edileceğini de söyleyen Gruber, bunun yanı sıra bir DLSR fotoğraf makinelerinin üzerinde bulunan tüm profesyonel ayarların iPhone’larda da işlevsel olacağını iddia ediyor.

iPhone cihazlar piyasaya çıkmadan önce pek çok dedikodunun sosyal mecralarda dolaştığını biliyoruz. John Gruber de ünlü ve söyledikleri takip edilen bir tekonoloji yazarı, çoğu konuyla ilgili boş konuştuğu pek görülmüyor.

Bakalım iPhone Gruber’in söylediklerini gelecek sene gerçekleştirebilecek mi?

AppStore'da Freemium Uygulamalara Yeni İndir Butonu 

YORUMLAR