Yeni Resident Evil Filmi Tanıdık Karakterler ile Dolmaya Devam Ediyor

Yeni Resident Evil filmi ile ilgili beklentiler artıyor. Yakın bir zaman önce iki tanıdık karakterin daha eklenmesiyle heyecan daha da bir arttı.

Oyuncular olarak sevdiğimiz oyunların ve oyun serilerinin beyaz perdeye taşınması elbette hoşumuza gidiyor. Her ne kadar şimdilik tam anlamıyla eş değer bir kalite ile karşımıza çıkılamamış olsa da, farklı bir perspektiften bakma imkanı sunduğu için kabul edilebilir. Bu yıl içerisinde birkaç oyun uyarlaması ile daha karşılaşacağız ve içlerinden bir tanesi de yeni Resident Evil olacak. Çekimleri yakın bir zaman önce tamamlanan yeni Resident Evil filmi tanıdık karakterler ile dolmaya devam ediyor.

Paul W. S. Anderson yönetimindeki serinin de yapımcısı olan Constantin Film tarafından bizlerle buluşturacak olan yeni Resident Evil filmi, gerek tanıdık karakterleri gerekse de işleyeceği hikaye ile oyun serisine daha yakın bir atmosfere sahip olacak. Öyle ki, 1998 yılındaki o unutulmaz geceye geri dönecek ve hem Raccoon Şehri hem de Spencer Konağı olaylarını yeniden araştırmaya başlayacağız. Bu yeni film ile tabana kuvvet aksiyonun yerine saf korkuya odaklanacak. 

Yeni Resident Evil Filmine Hangi Tanıdık Karakterler Katıldı?

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda filmin yapım sürecinin tamamlandığını öğrenmiştik. Alınan sıkı tedbirler COVID-19 salgınının çekimleri sekteye uğramasına engel olmuştu. Müjdeli haber de Sony Pictures Twitter hesabı üzerinden paylaşılmış ve bekleyenleri mutluluktan havalara uçurmuştu. Şimdi ise iki güzel haber daha ortaya çıktı ve filmde göreceğimiz iki karakterin daha adını öğrenmiş olduk

Ünlü oyuncular Josh Cruddas ve Sammy Azero, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyuru ile Ben Bertolucci ve Enrico Marini karakterlerini de filmde göreceğimizi müjdelediler. Cruddas Ben Bertolucci paylaşımları yaparak rolünü duyururken, Azero ise sadece Instagram profil bilgilerini güncelleyerek bilgiyi takipçileri ile paylaştı

Oyun serisinde, serbest çalışan gazeteci Ben Bertolucci ile Resident Evil 2 oyunundaki Raccoon Şehri Polis Departmanı hücresinde karşılaşıyorduk. Kendisini oldukça kısa süreliğine görmemize rağmen, G-Virüsü gizeminin ve Amir Brian Irons’ın pozisyonunu kötüye kullanışının ortaya çıkışı konusunda çok önemli bir rol oynuyordu. Enrico Marini ise Resident Evil 0 oyununda karşımıza çıkıyordu. Raccoon Şehri kenar mahallelerinde yaşanan gizemli ölümleri araştırmak için gönderilen S.T.A.R.S. Bravo ekibinin başındaki isimdi. Kendisini piyasaya çıkan ilk Resident Evil oyununda da kısa bir süre görme fırsatımız oluyordu. 

9 Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek olan film için yönetmen Johannes Roberts, aynı ilk iki oyunda olduğu gibi gerilimli bir atmosferin hakim olacağını söylemişti ve şimdiye kadar bu oyunlardan tanıdığımız çoğu karakteri yeni filmde de göreceğimiz kesinleşmiş oldu. Haliyle beklentiler de arttıkça artıyor. Bakalım bu zamana kadar elde edilen birikimin sonucunda seri ile ne kadar uyumlu bir film karşımıza çıkacak?  

Son olarak, senaristliği ve yönetmenliği, Ziyaretçiler: Gece Avı ve 47 Metre Derinde: Kafes filmleri ile tanıdığımız Johannes Roberts tarafından üstlenilecek ile yapımcılar ise Hartley Gorenstein, Tea Shop Productions şirketinden James Harris ve Robert Kulzer olacaklar. Donal Logue sonrasındaki güncel oyuncu kadrosu ise şu şekilde: 

  • Hannah John-Kamen - Jill Valentine 
  • Kaya Scodelario - Claire Redfield 
  • Neal McDonough - William Birkin 
  • Robbie Amell - Chris Redfield 
  • Tom Hopper - Albert Wesker 
  • Donal Logue - Chief Brian Irons 
  • Avan Jogia - Leon S. Kennedy 
  • Lily Gao - Ada Wong 
  • Chad Rook - Richard Aiken 
  • Sammy Azero - Enrico Marini 
  • Josh Cruddas - Ben Bertolucci 

Yeni Resident Evil Filminin Çekimleri Bitti: Zombilere İlk Bakış
OYUN

Yeni Resident Evil Filminin Çekimleri Bitti: Zombilere İlk Bakış

Yeni Resident Evil filminin çekimleri en nihayetinde tamamlandı. Popüler video oyununun serisine dayanan filmde zombilerin nasıl görüneceğine dair ipucu niteliğinde bir görüntü de yayımlandı.

YORUMLAR