Yeni Spider-Man Filmi Ne Zaman Çıkacak? Sony Cevapladı!

Tom Holland'lı yeni Spider-Man filmi ne zaman çıkacak? Yoksa yeni bir üçleme mi gelecek? Sony merak edilen soruları cevapladı. İşte detaylar!

Yeni Spider-Man Filmi Ne Zaman Çıkacak? Sony Cevapladı!

Bir yıl önce bu dönemlerde Spider-Man: No Way Home gişe rekorları kırdı ve Tom Holland'ın Peter Parker'ı ilk MCU hikâyesinin kısmen sonuna geldi ve bizlere buruk bir final izletti. Marvel ve Sony, çoklu evrenin yardımıyla tüm Spider-Man karakterlerini birbirine bağladı ama aynı zamanda Spider'dan şeyi aldı. Stüdyolar, Spider-Man'in yeni filminin geleceğini doğruladı ancak ne zaman göreceğimize dair herhangi bir ayrıntı açıklamadı.

O zamandan beri, bir sonraki devam filmi için olası çıkış pencereleri de dâhil olmak üzere, Holland'ın geleceği hakkında her türlü söylentiyi duyduk ancak 2022 Noeli civarında, filmin beklenenden daha geç geleceğine dair yeni söylentiler dolaşmaya başladı.

Tom Holland'lı Yeni Spider-Man Filmi Gelecek

Yeni Spider-Man Filmi Ne Zaman Çıkacak? Sony Cevapladı!

Sony'nin film başkanı Tom Rothman, The Hollywood Reporter'a stüdyonun üzerinde çalıştığı çeşitli filmler ve IP'ler hakkında konuştu. Bir sonraki animasyon filmi olan Spider-Verse filmi ve Spider-Man'in yeni filmi de dâhil olmak üzere yeni Spider-Man filmleri hakkında bazı konulara değindi. Rothman, Spider-Man'in yeni filmi için bir çıkış tarihi açıklamadı ama yeni filmin geleceğinin kesin olacağını doğruladı. Rothman, izleyicilerden sadece doğru zamanı beklemelerini istedi.

Geçen yıl Rothman, Spider-Man'in No Way Home'dan sonra başka bir Marvel filminde görüneceğini doğrulamıştı.

Sony ve Marvel hâlihazırda yeni Spider-Man filminin resmî duyurularını yapmaya hazır olmayabilir ancak başka bir Spider-Man üçlemesini başlatacak olan filmle ilgili söylentiler de hiç eksik değil.

Spider-Man Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?
LİSTELER

Spider-Man Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor. Ve bunun gerçekte ne anlama geldiğini görmemiş olsak da, Loki'de yer alan ipuçlarından ve gelecek projelerin fragmanlarından, evrenin zaman çizelgesinin daha da döngüselleşeceğini anlayabiliyoruz.

YORUMLAR