Yeni Total War Oyunu Duyuruldu!

Total War serisinin yeni oyunu Total War: Three Kingdoms, bugün itibarıyla duyuruldu. İşte ayrıntılar:

Total War: Three Kingdom Türkçe

Strateji oyuncularının vazgeçilmezleri arasında bulunan Total War serisinin yeni oyunu, bugün yapılan bir açıklamayla duyuruldu. Seriyi ilk kez Çin topraklarına götürecek olan oyunun Total War: Three Kingdoms adında olacağı söylendi.

Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından dağıtımı yapılan Total War serisi, ilk olarak Shogun: Total War ile piyasaya çıkmıştı. Ardından Medieval Total War oyunuyla büyük bir sükse yakalayan seri, bugüne kadar çok farklı tarihsel dönemi anlatmayı başarmış ve oyuncuları her seferinde memnun edebilmişti.

Medieval, Empire, Atilla, Shogun ve Rome gibi oyunlarla tarihin farklı noktalarına ışık tutan Total War, Warhammer oyunlarıyla fantastik evrenlere de giriş yapmıştı. Her oyunuyla başka bir tarz yakalayan ve strateji oyuncularından tam puan alan Creative Assembly, 2018’de rotasını Çin’e çevirdi. Bugün yapılan açıklamayla duyurulan Total War: Three Kingdoms isimli oyunun Han Hanedanlığı zamanında çıkan ve Üç Krallık olarak adlandırılan isyanı anlatacağı belirtilirken, oyuncuların amacının bütün Çin’i tek bayrak altında toplamak olacağı da ilk açıklanan bilgiler arasında yer aldı.

Total War: Three Kingdoms Türkçe Olacak Mı?

Türkiye'de en çok satın alınan ve oynanan oyunların başında gelen Total War için bir süredir Türkçeleştirme çalışmaları yürütülürken, SEGA tarafından Three Kingdoms için oluşturulan Steam sayfasının diller bölümünde Türkçeye de yer verildi. Bununla birlikte her orduya özel kahramanlara yer verecek olmasıyla diğer Total War oyunlarından ayrılacağı şimdiden görülebilen oyuna dair daha ayrıntılı bilgiler almak için ise hemen aşağıda yer alan tanıtım videosunu izleyebilir ya da “indir” tuşuna basarak, oyuna göz atabilirsiniz:

Total War: Warhammer II Duyuruldu
OYUN

Total War: Warhammer II Duyuruldu

Creative Assembly stüdyoları tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını SEGA'nın üstlendiği Total War: Warhammer'ın ikinci oyunu için resmi duyuru yapıldı.

Total War: Rome 2 Resmen Türkçe
OYUN

Total War: Rome 2 Resmen Türkçe

Aylar öncesinden duyurusu yapılan ve strateji oyunu seven oyunculara tarafından büyük bir merak ile beklenen Total War serisinin yeni oyunu Total War: Rome 2'nin resmen Türkçe dil desteğine sahip olacağı duyuruldu.

ROME: Total War Mobil Sürümü Çıktı!
OYUN

ROME: Total War Mobil Sürümü Çıktı!

Bir dönemler bilgisayarlarımızda başından kalkmadan saatlerce oynadığımız klasik strateji oyunu ROME: Total War artık iOS işletim sistemini kullanan iPad tabletler üzerinde oynanabiliyor.

YORUMLAR