Yeni Xbox'ın Çıkış Tarihi 2013

Yeni Xbox'ın Çıkış Tarihi 2013'ün Sonları mı?

Yeni Xbox'ın Çıkış Tarihi 2013

Bugüne kadar birçok yeni nesil konsol söylentisi duyduk, bunlara en çok maruz kalan şirket ise Microsoft oldu. Xbox’ın yeni nesil konsolu olarak lanse edilen Xbox 720 adına binbir türlü haber çıktı ve bunların hiç birinde resmiyet yoktu yani çıkmış bütün yeni Xbox konsolu haberleri sadece bir söylentiden ibaretti.

Ancak ilk kez yeni nesil konsol adına resmi bir kanattan bir bilgi geldi. Bu bir bilgiden çok sanki bir pot kırma gibi duruyor. Xbox’ın resmi dergisi olan Official Xbox Magazine’in yaptığı bir haberde yeni nesil Xbox’ın çıkış aralığı belirtildi. Just Cause’un yeni oyunu Just Cause 4 ile ilgili bir haberde kullanıcılarına hitap eden Official Xbox Magazine bu oyunun yeni nesil için çıkacağını ve bu nesil için beklememeleri gerektiğini yazdı. Asıl dikkat çeken nokta ise Just Cause 4’ü 2013 bitmeden beklemeyin dedi.

Bununla birlikte söylenti peşinde koşan oyun medyasına bir haber daha çıkmış oldu. Buna göre 2013’ün sonunda yada 2013’ten sonra yeni nesil Xbox duyurulabilir. Bu seferki haber bir söylentiden öte ancak yine herhangi bir resmiyeti bulunmuyor. Yeni nesil konsollar için merakla beklemekteyiz.

YORUMLAR