Yerli Otomobil TOGG Yeni İş İlanları Açtı

Yerli otomobilimiz TOGG, yeni iş ilanları açtığını duyurdu. Birçok farklı departmandan birçok farklı işe kadar ilanlar kullanıcılara sunulmuş durumda.

Yerli Otomobil TOGG Yeni İş İlanları Açtı

Ülkemizin ilk yerli otomobili TOGG için merakla bekleyiş sürüyor. Yerli otomobilimiz TOGG'un geliştirme süreci bir yandan devam ederken, aynı zamanda yeni iş ilanları da açıldı. Birçok departman için açılan ilanlar, otomobilin çıkış sürecinin yaklaştığını da temsil ediyor.

Mevcut planlarda en erken 2023'te satışa sunulması beklenen ve seri üretimine geçilecek olan TOGG hakkında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. En son ilk araç gövdesinin üretildiğini aktardığımız otomobille ilgili gelen yeni gelişmeler ise bekleyenleri sevindirecek cinsten.

Yeni iş ilanları yayınlanan TOGG'un aradığı departmanlar yalnızca otomobil üretimiyle ilgili değil. Pek çok farklı departmandan pek çok farklı bölgeye eleman arayan TOGG, ilanlarını LinkedIn üzerinden yayınladı. Toplamda 43 farklı iş ilanı açtığı ortaya çıkan TOGG'un elektrik sistemlerinden, araç üretimine kadar pek çok farklı dalda ilanı mevcut.

Yerli Otomobil TOGG Yeni İş İlanları Açtı

TOGG İş İlanlarına Nasıl Başvurabilirim?

Bu ilanlar 2023'te trafiğe çıkması beklenen TOGG'un çıkış sürecine büyük ölçüde yaklaştığımızı temsil ediyor olsa da otomobilin fiyatı ve ulaşılabilirliği konusunda hâlâ birçok soru işareti var. Bu nedenle 2023'e kadar olan önümüzdeki süreç TOGG adına büyük önem taşıyor.

İlanların büyük bir kısmı TOGG'un fabrikasının da bulunduğu Gebze merkezli ve önemli ölçüde İngilizce gereksinimi bulunuyor. Eğer siz de başvurmak istiyorsanız TOGG'un LinkedIn sayfasına gidebilir ve başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Peki siz TOGG'un geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce fiyat etiketi ne kadar olmalı? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR