Yılın En İyi Antivirüs Programı Belli Oldu!

AV-Comparatives yaptığı ayrıntılı testlerin ardından geçtiğimiz yılın en iyi antivirüs programlarını belirledi.

Avast Online Security bugün yaptığı açıklama ile en çok kullanılan uygulamaları Avast için güzel haberler geldiğini söyledi. Yapılan duyuruyla Avast'ın bağımsız araştırma şirketi AV-Comparatives tarafından yılın en iyi antivirüs programı olarak seçildiği belirtildi.

AV-Comparatives, her sene çeşitli testleri bir araya getirerek, piyasadaki en iyi antivirüs programlarını belirliyordu. 2018 içinde belirli aylarda yaptığı testler sonrasında 2018’in en iyi antivirüs programının Avast olduğunu söyleyen AV-Comparatives, Avast'ın yılın her ayında en yüksek puanı almayı başardığını aktardı. Yine her ay en yüksek puan alan Bitdefender ile kıyasıya bir mücadeleye giren Avast, birçok başka kriter daha göz önüne alındığın Yılın Antivirüs Programı seçilmeyi başardı.

"AV-Comparatives, sektörün en iyi bağımsız araştırma şirketlerinden bir tanesi olduğundan, onlardan Yılın Ürünü ödülü almak antivirüs Dünya Şampiyonu olmak gibidir. Avast Free Antivirus’un Yılın Ürünü ödülü alması, siber güvenlik alanında teknolojik üstünlüğümüzün bir göstergesi” diyen Avast’ın Başkanı Ondrej Vlcek, “Kripto para madenciliği saldırıları, bankacılık truva atları, karmaşık oltalama teknikleri ya da ne olursa olsun, tehditler her geçen biraz daha farklı ve zorlu hale geliyorlar. 2018’de reklamsal yapay zekanın doğuşunu ve IoT cihazların yükselişini ve bunların hacker tarafından nasıl kullanıldığını gördük. Bu tehditlerin önüne geçmek, sürekli teknolojik ilerleme ve yenilik gerektirirken, Avast’ta odaklandığımız şey tam da bu.” dedi.

av comparative avast

AVG Online Security'nin Avast'ın yanı sıra işletmeye devam ettiği bir başka antivirüs uygulaması olan AVG Antivirus Free ise en yüksek puanlı güvenlik programı olarak ödüllendirildi. Yine AV-Comparatives tarafından yapılan seçim sonrasında AVG, puan konusunda en iyisi oldu. “Yeni tehditlerin insanlarla ailelerin bilgisayarlarındaki kişisel ve finansal verilerini, giderek büyüyen, hızlı ve karmaşık biçimlerde hedef alıyorlar” diyen AVG’nin Başkanı Ondrej Vlcek, “Bu düşünceyle birlikte AVG ürünlerimizde, gerçek zamanlı koruma, virüs ve performans sorunlarını aynı anda tarama ve hatta zararlı virüsleri daha indirmeden tespit etme gibi özellikler olduğundan emin olmak istiyoruz. AV-Comparatives tarafından AVG Antivirus Free ürünümüzün en iyi seçilmeden çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Her iki ürünü de denemek için Avast indir ya da AVG indir tuşlarına basarak, uygulamaların en yeni sürümlerini edinebilirsiniz. Böylece aktif olarak antivirüslerden korunmaya ve birçok tehditi arkanızda bırakmaya başlayabilirsiniz.

Avast Virüs Silme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Avast Virüs Silme Nasıl Yapılır?

Avast Antivirüs, ücretsiz olarak sunulması ve içerdiği kapsamlı özellikler sayesinde bilgisayar kullanıcıları arasında haklı bir popülerliğe sahip.

avast! Free Antivirus Kurulumu
YAZILIM

avast! Free Antivirus Kurulumu

avast! Free Antivirus, bilgisayarların korkulu rüyası zararlı yazılımlara karşı sunduğu üst düzey korumayla oldukça popüler. { softwareId = 3086}

AVG Android Cihazlar İçin AVG Antivirus Pro Tanıttı
YAZILIM

AVG Android Cihazlar İçin AVG Antivirus Pro Tanıttı

Bilgisayarlar için başarılı antivirüs yazılımları üreten AVG firması Mobil Dünya Kongresi 2013'te Android cihazlar için AVG Antirus Pro'yu tanıttı.

YORUMLAR