YouTube'a Hikaye Paylaşma Özelliği Geliyor!

YouTube Hikayeler yakın zaman sonra bütün kullanıcılar için açılmaya hazırlanırken, sistemin nasıl çalıştığı ayrıntılı olarak ortaya çıktı.

YouTube Hikayeler özelliği

Nedendir bilinmez, bir başka sosyal medya platformu daha hikâye paylaşma özelliğini sistemine ekleme kararı aldı. Snapchat ile başlayan kısa süreli fotoğraf ya da video paylaşma özelliğinin yakın zaman sonra YouTube’a geleceği söylendi.

YouTube Hikayeler özelliği 1

YouTube Hikayeler, birkaç gün önce kullanıma sunulan karanlık mod ile birlikte ortaya çıktı. YouTube hesaplarını karanlık moda geçiren kullanıcılar, mobil uygulama üzerinden video çekmek ya da video yüklemek istediklerinde, seçenekler arasında hikayelerin de geldiğini gördüler.

Damian Keys isimli bir YouTuber ise YouTube’un yeni özelliğinin nasıl kullanılacağını detaylı olarak gösterdi. Kamera butonuna basmanızla birlikte “Video, Canlı, Hikaye veya Post” yazılarının çıkacağını gördüğümüz bu videoda, “Hikayeler” kısmına basmanızla birlikte aynı Snapchati Instagram, Facebook ya da WhatsApp üzerinde olduğu gibi bir ekranla karşılaşacağımız ortaya çıktı.

Hikayeler için video ya da fotoğraf kaydettikten sonra çekilen görsellere çeşitli yazı ya da etiket eklemenin de mümkün olduğu dikkatlerden kaçmazken, YouTube Hikayeler özelliğinin bütün kullanıcılar için ne zaman açılacağına dair ise herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Instagram Hikayeler Nasıl Kullanılır?
SOSYAL MEDYA

Instagram Hikayeler Nasıl Kullanılır?

Bilindiği üzere popüler fotoğraf ve kısa video paylaşma uygulaması Instagram dün itibariyle güncellendi ve bambaşka bir boyut kazandı.

Google'a Hikayeler Özelliği Geliyor!
İNTERNET

Google'a Hikayeler Özelliği Geliyor!

Sosyal medya dünyasında büyük farklılık oluşturan Snapchat'in hikayeler özelliğini şimdi de Google kopyalama kararı aldı. Google'ın Stamp adını verdiği bu uygulama, haber hikayelerini mobil aramalar aracılığıyla kullanıcılara gösterecek.

Hikayeler Özelliği Furyasına YouTube da Katıldı
SOSYAL MEDYA

Hikayeler Özelliği Furyasına YouTube da Katıldı

Snapchat'i kopyalayanlar listesine YouTube da dahil oldu ve Hikayeler özelliğini kullanıcılarına sunacağını açıkladı.

YORUMLAR