YouTube Müzik Dinleme Servisi 2014'e Ertelendi

YouTube'un beklenen online müzik dinleme servisinin 2014 yılına ertelenmesi hayal kırıklığı yarattı.

YouTube Müzik Dinleme Servisi 2014'e Ertelendi

Google'ın ikinci müzik dinleme servisini YouTube üzerinden gerçekleştireceğine dair beklentiler vardı ancak AllThingsD tarafından yapılan bilgilendirmeye göre şirket elde edilen sonuçtan memnun değil ve bu nedenle servisi 2014 yılına ertelemiş durumda. Bir süre önce Android YouTube uygulamasında bulunan kod izleri, YouTube'un 2013 yılında müzik dinleme hizmetini devreye sokacağına işaret ediyordu ancak şimdilik bunun gerçekleşmeyeceği belirtiliyor.

Google bu konuda gereken tüm müzik lisanslarına sahip ancak kullanıcılar tarafından üretilen içerikler ile sanatçıların videolarını nasıl bir araya getireceğine dair bazı sıkıntılar olduğu için bu gecikmeye gitmiş olabilir. Henüz YouTube tarafından müzik servisine dair bir bilgilendirme de gelmiş değil.

Konu hakkında yapılan resmi açıklama şu şekilde oldu: "İnsanların yeni ve daha iyi şekilde YouTube içeriklerine erişmeleri, partnerlerimizin takipçilerine daha kolay ulaşmaları için her zaman yeni ve daha iyi yollar üzerinde çalışıyoruz. Ancak şu anda duyuracak bir şeyimiz yok."

Google Play Music servisi hali hazırda pek çok ülkede hizmet veriyor ve aylık 10 dolarlık ücretle kullanıcıların müzik dinlemelerine olanak tanıyor. YouTube'un bu konuda daha yaygın bir kitleye hitap edebileceği ise ortada. YouTube'u mobil cihazlarda kullanabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

2 milyon hesap hacklendi

YORUMLAR