YouTube, Samsung'un Kaldırttığı GTA 5 Patlayan Note 7 Videosunu Tekrar Yayına Aldı

YouTube, GTA 5 Patlayan Note 7 Modu videosunu tekrar yayına aldı

YouTube, Samsung'un Kaldırttığı GTA 5 Patlayan Note 7 Videosunu Tekrar Yayına Aldı

Hatırlayacağınız üzere kısa bir süre önce GTA 5 Patlayan Note 7 Modu adında bir GTA 5 modu yayınlanmıştı. Bu ilginç oyun modu GTA 5'e Note 7 telefonları yapışkan birer bomba şeklinde ekliyordu. Oyuncular Note 7 bombalarını kullanarak oyun içinde Los Santos'u birbirine katabiliyorlardı. Bu oyun modunun tanıtımı için de YouTube üzerine modun oynanış görüntülerini içeren bir video yüklenmişti.

Başı Note 7'lerin patlama olaylarından bir hayli yanan, milyonlarca dolar zarar eden Samsung, telefonlarını piyasadan toplatmaya başladıktan sonra itibarını korumak için büyük bir mücadeleye girdi. Fakat birçok farklı platform üzerinden Note 7 ile ilgili mizahı paylaşımlar yapılması engellenemedi. GTA 5 Patlayan Note 7 Modu da aslında bu tür bir mizah ürünü. Fakat Samsung, bu modu gözüne kestirip YouTube üzerinden videosunu kaldırtmak için harekete geçmişti.

YouTube ilk aşamada GTA 5 Patlayan Note 7 Modu videosunu Samsung'un telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle yayından kaldırmıştı. Fakat anlaşılan o ki; YouTube bu kararının yanlış olduğunu öğrenerek videoyu tekrar yayına almış.

Videonun geri yüklenmesi için YouTube'a başvuru yapan ve videonun sahibi olan sdaddy345 adlı YouTube kullanıcısı, başvurusunun 1 gün ardından videonun tekrar yayına alındığını dile getiriyor.

Yanan iPhone 7 Nedeniyle Pantolonundan ve Arabasından Oldu!

Samsung, GTA 5 Patlayan Galaxy Note 7 Modu Videosunu Kaldırttı!

YORUMLAR