Yüzüklerin Efendisi: Gollum Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Merakla beklenen bir sonraki büyük Orta Dünya projesi olan Gollum oyunundan hikaye fragmanı paylaşıldı. İşte detaylar!

Yüzüklerin Efendisi: Gollum Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Gösterildiği ilk günden beri uzun yıllardır merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi: Gollum oyununun arkasındaki sır perdesi aralanıyor. Oyun hikayesini anlatan tanıtım fragmanı paylaşıldı.

J. R. R Tolkien tarafından yaratılan Orta Dünya külliyatının en önemli karakterlerinden biri olan Gollum'un  hayatına odaklanacağımız oyun, Orta Dünya'nın en derin çukurlarından en yüksek tepelerine kadar Gollum'un Tek Yüzük'ü arayışını anlatacak.

İşte Yüzüklerin Efendisi: Gollum Hikaye Tanıtım Fragmanı

Şimdiye kadar yayınlanan oynanış görüntülerinden ve geliştirici firma Daedalic Entertainment'ın açıklamalarından gizlilik temelli aksiyon-macera oyunu olduğu öğrenilen Yüzüklerin Efendisi: Gollum, klasik hikayeyi bu sefer Gollum'un gözünden anlatacak.

Oyunun hikayesine göre Gollum, Tek Yüzük'ü Dumanlı Dağlar'da Bilbo Baggins'e kaptırdıktan sonra yıllar süren bir arayışa çıkar. Bu sırada Barad-dur'da Sauron'un güçleri tarafından ele geçirilen Gollum, türlü işkenceler sonucunda yüzüğün Bilbo Baggins'te olduğunu söyler.

Daha sonrasında salınan Gollum, bu sefer de Aragorn ve Gandalf tarafından ele geçirilir. Burada da sorgulanan Gollum, orman elflerinin korumasına bırakılır. Ancak bu son değil, yalnızca büyük bir hikayenin başlangıcıdır.

Yüzüklerin Efendisi serisinin üç kitabında da büyük rol oynayan Gollum, hikayenin gelişmesinde ve sonlanmasında da her zaman baş aktör konumunda olan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Şimdiye kadar Yüzük Kardeşliği'nin karşısındaki bir karakter olarak onu tanısak da ilk defa Yüzüklerin Efendisi: Gollum oyunuyla birlikte hikayeyi onun tarafından dinleme ve onu anlama imkanına kavuşacağız.

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?
İNTERNET

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit Filmleri Hangi Sırayla İzlenir?

Kült film serisi John Ronald Reuel Tolkien'in yazdığı Yüzüklerin Efendisi adlı fantastik edebiyat serisinden uyarlanarak çekilmiş Peter Jackson imzalı bir film üçlemesi olarak karşımıza çıktı.

YORUMLAR