Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,567
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Kabam

Yüzüklerin Efendisi ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur.

Yüzüklerin Efendisi J. R. R. Tolkien'in ünlü edebi eseri The Lord of the Rings'in resmi mobil oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz ve orjinal adı The Lord of the Rings: Legends of Middle-Earth olan bir rol yapma oyunu olan Yüzüklerin Efendisi'nde oyuncular Orta Dünya'nın kaderini belirleyen bir kahraman olabilme imkanına erişiyorlar. Yüzüklerin Efendisi'nin mobil oyunu bize Yüzüklerin Efendisi kitaplarlarında ve filmlerinde gördüğümüz destansı sahneleri tekrar yaşayabilme olanağı veriyor. Oyunda Gandalf'ın önderliğinde Tek Yüzük'ü yok etmeye çalışan cüce, elf, insan veya hobbit kahramanlardan birini kontrol edebiliyoruz ve Yüzük Kardeşliği'ni oluşturarak Sauron'un güçlerine karşı savaşabiliyoruz.

Yüzüklerin Efendisi bir kart oyununa benzeyen bir yapıya da sahip. Orta Dünya'da görevleri yaparken Aragorn, Legolas, Frodo ve Gimli gibi kahramanları takımımıza dahil edebiliyor ve yeteneklerinden faydalanabiliyoruz. Oyunda 100'ün üzerinde farklı kahraman yer almakta. Bu kahramanlarımızı maceramızda ilerledikçe geliştirebilmekte ve daha güçlü hale getirebilmekteyiz. Kendine has yeteneklerine sahip olan kahramanlarımızın süper yetenekleri zorlu mücadelelerde avantaj kazanmamızı sağlıyor. Oyunu internet üzerinden diğer oyuncuların kurdukları kahraman takımlarına karşı oynayabilmeniz de mümkün. Böylece kendi kahramanlarınızın gücünü gerçek oyuncular karşısında test edebiliyorsunuz.

Yüzüklerin Efendisi'nin mobil oyununda Orta Dünya'nın farklı bölgelerini 3 boyutlu olarak keşfedebiliyoruz. Oyuna yapılacak güncellemeler aracılığıyla keşfedilebilecek alanlar da genişleyecek.

Yüzüklerin Efendisi mobil oyunu eğer rol yapma oyunlarını ve Tolkien eserlerini seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.