ZenMate, Firefox ve Opera için Yayınlandı

Bundan böyle ZenMate ile engelli web sayfalarında dolaşabilmek için Google Chrome kullanmak zorunda değilsiniz. Mozilla Firefox ve Opera Browser için de eklentiler çıkartan ZenMate, internet kullanım alışkanlıklarını bozmak istemeyenler için bu platformla

ZenMate, Firefox ve Opera için Yayınlandı

Almanya'nın popüler VPN şirketi ZenMate, büyük bir yatırımcılardan almış olduğu 3.2 Milyon dolarlık yatırım aldı. Bununla birlikte kullanıcıları sevindirecek yeni bir gelişme de var. Bundan böyle ZenMate ile engelli web sayfalarında dolaşabilmek için Google Chrome kullanmak zorunda değilsiniz. Mozilla Firefox ve Opera Browser için de eklentiler çıkartan ZenMate, internet kullanım alışkanlıklarını bozmak istemeyenler için bu platformlardan da hizmet vermeye başladı.

ZenMate, sadece engelli sitelere giriş yapmanızı sağlamıyor, aynı zamanda anonim bir bağlantı kurarak internet üzerinde daha güvenli bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. IP adresinizi maskeleyen, kişisel verilen korunmasını sağlayan bu eklenti sayesinde dışarıdan gelen saldırılara karşı daha korunaklı bir bilgisayarınız oluyor.

ZenMate kullanmak istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıyı tıklamanız gerekiyor. Açılan pencerede Google Chrome, Mozilla Firefox ve Opera için sunulan seçeneklere ulaşmanız mümkün.

Mobil cihazlar için de aynı hizmeti veren VPN şirketi, Android ve iOS kullanıcılarına sunmuş olduğu uygulamalarla kullanıcı sayısını bugün 5 Milyona çıkardı.

Windows Phone 10 Önümüzdeki Sene İçin Duyuruldu

Windows 10 Çıkış Tarihi Açıklandı

YORUMLAR