Kenarsız ZTE Nubia Z9 Duyuruldu, Avrupa'ya da Geliyor

Kenarsız akıllı telefon ZTE Nubia Z9 Çin'de başladığı yolculuğa Avrupa'da devam edecek.

Kenarsız ZTE Nubia Z9 Duyuruldu, Avrupa'ya da Geliyor

ZTE Çinli bir akıllı telefon üreticisi, Huawei ve Xiaomi’nin de korkulu rüyası. ZTE kenarsız Nubia Z9 bir süredir bekleniyordu. Bugün tüm özellikleriyle beraber açıklandı.

Kenarsız akıllı telefon ZTE Nubia Z9 ekranını çevreleyen bir çerçeveye sahip olmadığı için bu şekilde adlandırılıyor. Samsung Galaxy S6 Edge gibi yana kıvrılan bir yapıya sahip değil, ancak ekranı telefonun ön yüzünü tamamen kaplıyor. 1 milimetreden daha ince bir çerçeveyle kasaya oturtulan ekran, cihaza tamamen çerçevesizmiş görünümü veriyor.

Nubia Z9 1080p HD kalitesinde görüntüye sahip 5.2 inçlik 2.5D bir ekrana sahip. 3GB ve 4GB RAM, 32 ve 64GB depolama kapasitesiyle iki farklı ürün olarak tasarlanan ZTE Nubia Z9’lar parmak izi okuma teknolojisiyle korunuyor. ZTE Nubia Z9’lar 650 ve 725 dolar fiyatlarla satılacaklar.

Nubia Z9’un Çin ve Hindistan’dan sonra Avrupa pazarına da açılması planlanıyor. Türkiye pazarı için henüz bir haber yok. Bu arada küçük bir bilgi verelim Avea, ZTE ile ortak olarak Avea inTouch akıllı telefonunu Türkiye için üretmişti.

İşte ZTE Nubia Z9’un tanıtım spotu.

ZTE Nubia Z9'un kenarsız olması ekranının farklı şekilde kullanılabilmesine de olamak tanıyor. Ekran görüntüsü almak ve ekrarnı karartıp aydınlatmak için sıkıntıya girmeye hiç gerek kalmıyor. Nasıl yapıldığını aşağıdaki animasyonlardan izleyebilirsiniz. 

ZTE Nubia Z5S Fotoğraf Galerisi

Bu Telefonu Kullanmak İçin Sadece Gözlerinize İhtiyacınız Var

Avea inTouch 4 İncelemesi

YORUMLAR