Zuckerberg’in Telefonundaki Facebook Bildiğiniz Gibi Değil

Facebook’un patronu Mark Zuckerberg her gün kullandığı kendi telefonunda oldukça farklı bir Facebook uygulaması taşıyor.

Zuckerberg’in Telefonundaki Facebook Bildiğiniz Gibi Değil

Facebook’un patronu Mark Zuckerberg kendi telefonunda oldukça farklı bir Facebook uygulaması taşıyor. Zuckerberg Facebook’un geleceğinin de böyle olabileceğinin sinyallerini veriyor. 

Mark Zuckerberg ve Facebook geliştirici ve tasarım takımı bir süredir Facebook HQ adında bir proje üzerine yoğunlaşmışlardı. Sonunda bu projenin neye benzediği açıklandı. İsminden Facebook HQ olarak bahsedilen yepyeni bir arayüz, beta olarak Mark Zuckerberg’in telefonunda kullandığı bir uygulama. (Bu arada Facebook HQ aynı zamanda Facebook merkez bina ve kampüsünün de kısaltılmış adı.) Bu uygulamanın ilk farkı telefondaki ikonunun sarı olması. Ancak elbette hepsi bu kadar değil. Mark Zuckerberg’in Facebook’u tamamen farklı menülere ve ara yüzlere sahip. Oldukça farklı ve geliştirilmiş video ve etkileşim sayfaları, haber kaynağı sayfası, müzik, slayt şovlar ve GIF önerileri gibi seçenekler de menüde dikkat çekiyor.

Zuckerberg’in telefonundaki değişikliklerin yarısı bile bugün kullandığımız Facebook uygulamasına gelse, gerçekten sosyal medya deneyimiz oldukça farklı olabilirdi.

 

Facebook Yapay Zekaya Sahip Sohbet Botlarını Tanıtmaya Hazırlanıyor

Facebook'ta Video Arama Dönemi Başlıyor

Facebook Messenger Kullanıcılarının Hoşuna Gidecek 2 Yenilik Geliyor

YORUMLAR