Zuckerberg'ler Kendi Silahlarıyla Vuruldular!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in kız kardeşi Randi  Zuckerberg, Facebook'taki bir gizlilik açığı nedeniyle sosyal medya gündeminde öne çıktı.

Zuckerberg'ler Kendi Silahlarıyla Vuruldular!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in kız kardeşi Randi  Zuckerberg, Facebook'taki bir gizlilik açığı nedeniyle sosyal medya gündeminde öne çıktı. Bir süre önce yaptığı gizlilik ayarları değişiklikleriyle kullanıcılardan yoğun tepki alan Facebook, kurucusu Mark Zuckerberg'in kız kardeşi Randi'nin paylaştığı bir fotoğrafın bir açık sebebiyle tüm dünyaya ulaşmasının ardından tekrar tartışma konusu oldu. Olay şu şekilde gelişti; Randi sadece arkadaşları tarafından görülebilecek bir fotoğraf paylaştı. Fakat bu fotoğraf ne hikmetse herkes tarafından görülebiliyordu. Randi'nin bir arkadaşı da bu fotoğrafı herkese açık zannederek Twitter üzerinden paylaştı ve kayışlar bu noktada koptu.

Facebook'ta yönetici kadrosunda olan ve fotoğrafının sosyal medyaya düşmesinden rahatsız olan Randi ise Twitter üzerinden bir sitem mesajı paylaştı.

"Her zaman arkadaşınızın fotoğrafını paylaşırken izin isteyin. Bu gizlilik ayarları ile ilgili değil, nezaket ile ilgili."

Bu mesaja bir kullancı tarafında verilen cevap ise daha da ilginç:

"Sizi takip edenleri azarlamak yerine belki kardeşinizle yeni Facebook değişiklikleri hakkında konuşabilirsiniz."

Belki bu komik polemik Facebook'un gizlilik ayarlarındaki değişikliği gözden geçirmesi için bir neden olur.

Mark Zuckerberg bir süre önce rekor bir bağış yapmıştı

YORUMLAR