Half Life Black Mesa

Half Life Black Mesa

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 53,413
  • DOSYA BOYUTU 3.8 GB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tamindir

Black Mesa, Half Life’ın yeni grafikleri ve yeni oyun mekanikleriyle hazırlanmış hali.

Tamı tamına 8 yıllık bir gelişim sürecinin ardından sonunda beklenen yapım Half Life Black Mesa sonunda çıkış yaptı. Çıkış yapmasıyla da birlikte birçok Half Life hayranına nostalji yaşattı. Her şeyden önce Half Life Black Mesa nedir? Yıllardır oyun dünyasında bulunan ve döneminin efsanesi olan internet cafe kültürünün yaygınlaşmasında büyük rol oynayan Half Life’ın yeni grafikleri ve yeni oyun mekanikleriyle hazırlanmış hali.

Evet Half Life Black Mesa’yı kısaca böyle özetleyebiliriz. Valve gibi oyun dünyasının en önemli şirketlerinden birisinin yapımı olan ve aslında Valve’ı Valve yapan en önemli etken Half Life’ın ilk oyunu Half Life 1’i Source Engine ile hazırlanmış ve yenilenmiş grafikler ile oynamaya hazır mısınız? Bu proje kapsamında birçok Valve çalışanı görev aldı ve tam olarak 8 yıl önce başlanan Half Life Black Mesa projesi sonunda nihayete erdi.

Bu olayın en güzel yanı da hiç şüphesiz tamamen ücretsiz bir oyunun bizleri bekliyor olması. Aslında bir oyundan daha fazlası olan Half Life Black Mesa ile hem nostalji yapmış olacak hem de ilk oyunu yeni grafikler ile oynamanın keyfine varacaksınız.

 

Half Life Black Mesa’nın senaryosuna göz atacak olursak; Half Life 1’in senaryosunun aynısı olan Half Life Black Mesa bizlere olayları daha kaliteli bir oynanış ve görsellik ile sunuyor. Kahramanımız Gordon Freeman ve levyesi ile G-Man’in peşine düşüyoruz. Oyun hem Half Life 3’ü bekleyenlere bir hatırlatma, eskileri anımsama niteliğinde hem de Half Life hasretini birazda olsa dindirecek cinsten.

Source Engine grafik motoru kullanılan Half Life Black Mesa’nın görselleri günümüz standartlarının altında olsa bile yine de birçok oyunu alt edecek cinsten başarılı. Ayrıca oyunun çalışmalarına 8 yıl önce başlandığını unutmamalı ve ortaya çıkan bu yapımın tamamen ücretsiz olduğunun da altını çiziyor ve bu çerçevede görsel anlamda oyunu eleştiriyoruz.

Eğer sizde bir Half Life tutkunuysanız, eğer sizde Half Life 3’ü bekliyorsanız kesinlikle Half Life Black Mesa’yı denemelisiniz. Half Life Black Mesa’yı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İyi oyunlar…

Not: İndirme butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadan dilediğiniz sunucudan oyunu indirebilirsiniz.

ARTILAR

Yeni Grafikler

Ücretsiz

Yepyeni Half Life

EKSİLER

Half Life 3 Nerede?