Huawei P9 6 GB RAM İle Gümbür Gümbür Geliyor

Huawei'nin 6 GB RAM'li telefonunu CES 2016 sırasında tanıtması bekleniyor.

Huawei P9 6 GB RAM İle Gümbür Gümbür Geliyor

CES 2016 fuarına sayılı günler kala haberler de birer birer gelmeye başladı. Yeni gelen habere göre ise artık 6 GB RAM'li telefonlara sahip olmak Huawei P9 ile artık hayal değil.

Teknolojinin Çinli devi Huawei, CES 2016 karşımıza dolu dolu çıkmaya hazırlanıyor. Gelen söylentilere göre firma dünya'nın ilk 6 GB RAM'li telefonunu Huawei P9'u üretmek için kolları sıvamış bile. 2016 yılına hızlı bir başlangıç yapacak olan Huawei'nin bu telefon ile tüm amiral gemilerinin tahtını sarması bekleniyor. 6 Ocak'da başlayacak olan CES 2016 öncesi düzenlenecek olan bir etkinlikte Huawei P9'un tanıtılması bekleniyor.

Huawei P9 CES 2016 sırasında tanıtılırsa dünyanın en yüksek belleğine sahip telefonu olacak ve bu sayede bir ilk olarak ilgi odağı oluşturacak. 6 GB RAM'in telefonda olmasının dışında 5.2 inçlik 1080p çözünürlükte Full HD ekran özelliği Huawei P9'un artılarından biri. Kirin 950 yongasından gücünü alacak olan telefonun Huawei'nin yeni amiral gemisi olması bekleniyor. P9 hakkında daha önceden gelen haberlerde ise çift arka kameraya sahip olacağı dda konuşuluyordu.

Sizce bir akıllı telefonda 6 GB RAM olması gerekli bir şey mi?

Huawei P9 Max Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Huawei P9 Çift Arka Kamera İle Geliyor

YORUMLAR