Image Uploader

Image Uploader

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 6,404
  • DOSYA BOYUTU 1.92 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici zenden2k

Image Uploader ile saniyeler içerisinde resimlerinizi görüntü paylaşma servislerine yükleyerek paylaşabilirsiniz.

Image Uploader ile resim dosyalarınızı kolayca internet üzerine yükleyebilir ve istediğiniz yerlerde kolayca paylaşabilirsiniz. Sizleri farklı resim yükleme sitelerinde dolaşma derdinden kurtaran bu ücretsiz ve kolay kullanımlı yazılım ile resimlerinizi internete atıp paylaşmak saniyelerinizi alacak.

20'den fazla görüntü barındırma servisi üzerine resim yükleyebilirsiniz ve yükleme işleminden sonra program sizlere forumlarda yayınlayabileceğiniz direk kodları paylaşır. İsterseniz kendinize göre farklı bir şablon belirterek yüklemeden sonra bağlantı adreslerini bu şekilde alabilirsiniz.

Aynı zamanda popüler video formatlarını da destekleyen program ile videoların içinden farklı kareler yakalayarak anlık olarak bu yakaladığınız kareleri internet üzerine yükleyebilirsiniz. Daha sonrasında forum ve benzeri yerlerde rahatça paylaşabilirsiniz.

Yine Image Uploader programının güzel özelliklerinden birisi de istediğiniz şekilde tüm ekranın veya seçilen bir ekran bölgesinin resmini yakalayarak internette kolayca paylaşabilmeniz.

İnternet üzerinde paylaşım yapan kullanıcıların çok işine yarayacağını düşündüğümüz bu program ile resim yükleme işlemlerini rahatça ve hızlıca yaparak zamandan tasarruf edebileceksiniz. Şiddetle denenmesini tavsiye ettiğim bir program.