1-abc.net Hard Drive Washer

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,011 TOPLAM İNDİRME

1-abc.net Hard Drive Washer sisteminizden ilk günkü performansını alabilmeniz ve sisteminizi hızlandırmanız için sisteminizinde bulunan gereksiz dosyalarınızı sisteminize zarar vermeden temizlemenize yardımcı olur.

NOT: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır.

Alternatif programları buraya tıklayarak bulabilirsiniz.

1-abc.net Hard Drive Washer programı sisteminizdeki gereksiz dosyalarınızı, sisteminize zarar vermeden silmeniz için gerekli araçları barındırır. Diskinizden boş alan kazanabilmek için kullanılmayan dosyalarınızı sisteminizden temizler. Windows işletim sistemleri için tasarlanmış olan 1-abc.net Hard Drive Washer programı Windows işletim sisteminizin hızlanması için gerekli optimizasyonu hızlı bir şekilde yapabilmektedir.

1-abc.net Hard Drive Washer gereksiz dosyalarınızı temizlerken kişisel bilgilerinizin de korunmasına yardımcı olur. Temizlik sırasında internet tarayıcılarınız ve programlarınız üzerinde kayıtlı parolarınızı ve kullanıcı adlarınızı ayırt ederek hata ile silinmesinin önüne geçer.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Automatic Windows and Internet Washer 5.0.44

    Otomatik Windows ve İnternet yıkayıcısı olan bu program ile tertemiz bir hard disk ve performansı yüksek bir Windows'un keyfini çıkaracaksınız.
  • Registry Washer 3.6.2

    Kayıt defterini kontrol ederek sisteminizde hataları denetler bilgisayarınız geç açılmasını önler.
  • PC Washer

    Bilgisayarınıza dolan ve sisteminizin yavaşlamasına yol açan tüm yavaşlatıcı dosya ve öğreleri bu program sayesinde temizleyebilir sisteminizi ilk gün gibi temiz tutabilirsiniz.
  • Memory Washer

    Bilgisayarlarda sürekli yapılan işlemler bir zaman sonra bilgisayarı yavaşlatır ve yorar.Bu yavaşlamayı düzenlemek için ise bu ağırlaştıran dosyaları silen ve yavaşlatmayı ortadan kaldıran bir program arıyorsanız işte size harika bir
  • CrystalDiskInfo

    Bilgisayarınızdaki önemli verilerin depolandığı hard diskleri görüntüleyen CrystalDiskInfo hard diskin bilgilerini, çalışma ve sıcaklık durumunu gözetim altında tutmanızı sağlayarak veri kaybını önler.
  • Hard Drive Inspector

    Hard Drive Inspector geniş kapsamlı sabit disk inceleme ve denetleme programıdır
  • Disk Washer

    Disk Washer ile gereksiz ve geçici dosyaları silerek disk üzerinde boş alan kazanabilir ve çöp dosyalardan kurtularak sistem performansınızı arttırabilirsiniz.
  • Hard Drive Inspector for Notebooks

    Windows için Hard Drive Inspector for Notebooks programı, Notebook’lar için sabit disk denetleme işini gören programdır.