100 Doors 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

100 Doors 2, Android cihazlarınızda tüm bölümlerini ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunu.

100 Doors 2, fazla zorlamayan eğlenceli odadan kaçış oyunları arasında oldukça popüler olan 100 Doors oyununun devamı ve onlarca yeni bölüm sunuyor. Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirebileceğiniz odadan kaçma oyununda yine kaçış yolunu bulmak için cihazınızı sallamanız, ters çevirmeniz kısacası şekilden şekile girmeniz gerekiyor.

Odadan kaçma oyunu denilince akla gelen ilk isimler arasında olan 100 Doors’u bitirdi ve de “Yeni bölümler nerede?” sorusunu soruyorsanız devam oyunu 100 Doors 2 ile beyin patlatmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yine 100’e yakın birbirinden düşündürücü bölüm sunan oyunda kapının açılışını görmek için gizlenmiş veya alanen ortada olan objeleri zekice kullanmanız gerekiyor.

Tüm bölümleri ücretsiz oynayabildiğiniz (benzer oyunlarda bir noktadan sonra gerçek parayla satın alınabilen bölümler sunulur.) popüler kaçış oyununda oynanışa dokunulmamış. Kapıyı açıp odadan kurtulmak için odanın farklı noktalarına gizlenmiş objeleri buluyor, bazen kombine ederek bazen de doğrudan kullanıyorsunuz. Bazen de objeleri bulduktan sonra platformu harekete geçirmenin yolunu arıyorsunuz.

Tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte kafa yorarak oynayabileceğiniz sıkı bir odadan kaçış oyunu arıyorsanız 100 Doors 2'yi Android cihazınıza kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

100 Doors 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
117 MB DOSYA BOYUTU

100 Doors 2, popüler odadan kaçış oyunu 100 Doors'un yeni bulmacalar eklenmiş sürümü.

100 Doors 2, iPhone ve iPad cihazınızla türlü hareketler yaparak çözmeniz gereken bulmacalar içeren bir odadan kaçış oyunu.

Odadan kaçma oyunlarına ilginiz varsa 100 Doors’u duymuşsunuz ve de bitirmişsinizdir. 100 Doors 2 de ilk oyunun devamı niteliğinde hazırlanmış, oyunu bitirinler için ek bölümler sunuyor. Oyunu tanımayanlar, ilk kez oynayacaklar için biraz bahsetmem gerekirse; Kilitli bir odadasınız ve bulunduğunuz yerden kaçmak için gözlerini dört açıp odayı karış karış aramanız, her yerine dokunmanız gerekiyor. Sizi kaçış yoluna götüren objelerin bazıları gözünüzün önünde olabiliyorken bazıları aklınızın ucundan dahi geçmeyecek bir noktada olabiliyor. Gizlenmiş objeleri bulduktan sonra onları doğrudan kullanarak veya başka bir objeyle birleştirip yeni bir obje yaparak kullanıyor ve odadan kaçışınızı gerçekleştiriyorsunuz.

100 Doors 2 oyununu benzerlerinden ayıran iki önemli özelliğinden bahsetmek istiyorum. Birincisi; Odadan kaçmak için genellikle objeleri bulmanız yeterli olmuyor. Cihazınızı sallayarak veya ters çevirerek göreceğiniz gizli objelere, platformlara rastlayabiliyorsunuz. Kısacası bul – dokun – kullandan çok daha ötesini yapmanız gerekiyor. İkincisi ise; tüm bölümleri ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Odadan kaçış oyunlarını yakından takip ediyorsanız bir noktadan sonra satın alım sunduğunu biliyorsunuzdur. Bu oyunda bu durum geçersiz.

Boş zamanlarınızda daha çok eğlence odaklı oyunlar yerine odadan kaçış oyunları gibi düşünmeye sevk eden oyunları tercih ediyorsanız 100 Doors 2'yi öneririm.

Erkan Calp

100 Doors 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

100 Doors 2, Windows Phone platformunda da en çok oynanan odadan kaçış oyunları arasında.

100 Doors 2, tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte kafa patlatarak oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunu.

Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan popüler kaçış oyunu ilk oyun 100 Doors’un devamı niteliğinde olduğundan oynanış korunmuş ve yeni bulmacalar eklenmiş. 100 Doors’u bitirdiyseniz zaten doğrudan indirip oynamaya geçeceksiniz ancak oyunu bilmeyenler için de kısaca oynanıştan bahsetmem gerekirse; Oyunda kendimizi her bölümde farklı bir odada buluyoruz. Odada kilitli konumda olduğumuzdan kapıyı doğrudan açamıyoruz. Bu noktada kapının açılmasını doğrudan veya dolaylı sağlayacak nesneleri aramaya başlıyoruz. Nesneler gözümüze çarpacak şekilde konumlandırılabildiği gibi çok gizli bir yerde veya ışıkları söndürünce fark edebileceğimiz bir noktada olabiliyor. Nesneleri bulduktan sonra akıllıca kullanıyor ve kapıya dokunarak bulunduğumuz odadan kaçışımızı gerçekleştiriyoruz.

100 Doors 2, oynanış itibarıyla benzerleriye aynı gibi gözükse de ufak farklılıklar içeriyor. Örneğin; bazı odalarda obje aramak yerine cihazınızı sallamanız, ters çevirmeniz gerekebiliyor. Öte yandan tüm bölümleri ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz ki genelde odadan kaçış oyunlarında belli bir bölümden sonra satın alma gerektirir ve oyuna tam ışınmışken kapatmak durumunda kalırsınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 100 Doors Full

    100 Doors Full, görsel olarak kaliteli ve oynarken oldukça kafa yormanızı sağlayacak bir Android bulmaca oyunu.
  • 100 Doors 2013

    100 Doors 2013, Android cihazınızda ücretsiz indirip ilerleyebileceğiniz odadan kaçış oyunu.
  • 100 Doors 3

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçış oyunudur.
  • 100 Doors Legends

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • 100 Doors of Revenge 2014

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.
  • Doors&Rooms 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçış oyunudur.
  • Tricky Doors APK

    Tricky Doors APK ile sürükleyici bir bulmaca deneyimi yaşayacaksınız.
  • Doors&Rooms 3

    Doors&Rooms 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur