100+ Photo Effects

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME

100+ Photo Effects fotoğraflarınıza çeşitli efektler eklemek için kullanabileceğiniz sade ve kullanışlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

100+ Photo Effects, adından da rahatlıkla anlaşılacağı gibi fotoğraflarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz ve içerisinde 100’den fazla efekt barındıran bir uygulamadır. Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde çektiğiniz fotoğraflara göz alıcı efektler ve filtreler ekleyebilirsiniz.

Uygulamada sadece filtre ve efektler yer almıyor. Bunlara ek olarak döndürme, kesme, kırpma gibi temel düzenleme fonksiyonları da sunulmakta. Bu sayede fotoğraflarınızı uygulama üzerinden hem beğenilerinize göre düzenleyebilir hem de efektler ve filtreler ekleyerek sosyal medya ortamında paylaşıma hazır duruma getirebilirsiniz.

Sade ve kullanışlı arayüzü sayesinde uygulamayı herkes rahatlıkla kullanabilir. Sadece düzenleme istediğiniz fotoğrafı seçin ve ekranın üst kısmında yer alan seçeneklerden istediklerinizi uygulayın. Daha sonra fotoğrafı cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Effects

    Photo Effects, Android cihazlarınız üzerindeki fotoğraflarınıza birbirinden güzel efektler ekleme imkanı veren etkileyici ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Photo Editor, Effects and Frames

    Android cihazınıza yeni bir kamera ve fotoğraf efektlendirme uygulaması arıyorsanız bu uygulamayı denemeyi unutmayın.
  • Photo Booth Effects

    Android cihazınızdaki resimlere kolayca efekt vermek ve düzenlemek için bu resim editörünü kullanabilirsiniz.
  • Photo Effects Pro

    Android akıllı cihazınızla çektiğiniz fotoğraflara en güzel efektler ile filtreleri uygulamak için bu ücretsiz uygulamayı da kullanabilirsiniz.
  • Color Effects

    Color Effects uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizdeki fotoğraflarınızı renk filtreleriyle güzelleştirebilirsiniz.
  • Color Touch Effects

    Color Touch Effects , telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafların renklerinde basit işlemlerle değişiklik yapmanızı sağlar.
  • Insta Effects

    Insta Effects, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulunan resimlere hızlı ve kolayca birbirinden güzel efektler eklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.