12 Grapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
281 TOPLAM İNDİRME

12 Grapes oldukça eğlenceli olan bir ufo oyunudur

12 Grapes benzersiz bir oyun yapısına sahip olan ve bu sayede oyun severlere yüksek eğlence sunmayı başarabilen bir ufo oyunu.

Bilgisayarlarınızda tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu beceri oyununda bir ufo kaptanı olarak önemli bir görevi tamamlamaya çalışıyoruz. Gezegenimizde yüzyıllardır yapılan geleneksel ayinlerde 12 insan yakalanarak yenilmektedir. Fakat bu 12 insan, sıradan insanlar arasından rastgele seçileren insanlar değildir. Geleneksel ayinlerde kullanılacak insanlar sadece pozitif bir düşünce yapısına sahip olan mutlu insanlar olmalıdır. Mutsuz olan ve etrafına negatif enerji saçan insanlar yenildiğinde uzaylılara zarar vermektedir. Bize düşen görev ise dünyaya giderek insanları yakalamak ve ufomuza ışınlamak, sonrasında düşüncelerini analiz ederek onların mutlu mu, mutsuz mu olduklarını tespit etmek. Ancak bu şekilde hedefimiz olan 12 mutlu insanı bulabilmemiz mümkün olacak. 

12 Grapes'te şehrin üzerinde ufomuzla uçarken yolda yürüyen insanların üzerine ufomuzu yaklaştırmalı ve sonra onları ışınlamaya başlamalıyız. Biz bu işi yaparken şehri savunan tanklar da bize ateş ediyor. Bu nedenle uzay gemimizin yok olmaması için bir yandan da mermilerden kaçmamız gerekiyor. Uzay gemimize aldığımız her insan farklı düşünceye sahip. Onları analiz ederken farklı hikayelerle karşılaşıyoruz ve pozitif düşündüklerine mi negatif düşündüklerine mi karar vererek onları yiyoruz veya serbest bırakıyoruz. Hedefimiz olan 12 mutlu insanı yediğimizde ise bizi sürpriz bir son bekliyor.

12 Grapes'i oynayabilmek için ziyaret edeceğiniz sayfa üzerinde aşağıdaki resimde işaretli olan "Play" tuşuna tıklamanız yeterli:

Can Erdil Şentürk

12 Grapes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

12 Grapes bir ufoyu yöneterek insanları kaçırmaya çalıştığınız bir beceri oyunudur

12 Grapes alışılmış oyun kalıplarının dışına çıkmayı başarabilen ve bunu yaparken oyun severlere bolca eğlence sunmayı başarabilen oldukça özel bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ufo oyunu olan 12 Grapes'de bir uzay gemisinde yolculuk eden ve özel bir görevle dünyaya gönderilmiş bir uzaylı UFO kaptanını kontrol ediyoruz. Kaptanımızın yaşadığı gezegende yüzyıllardır özel bir ayin yapılmaktadır. Bu geleneğe göre günyadan 12 insan kaçırılarak yenilmelidir. Fakat kaçırılan insanların belli bir düşünce yapısına sahip olması gerekiyor. Negatif düşünceye ve mutsuz bir karaktere sahip olan insanlar yenildiğinde uzaylılara zarar vermekte. Pozitif düşünen ve mutlu olan insanlar ise aranılan kurbanlardır. Yani oyunda pazardan meyve sebze seçer gibi insan seçiyoruz. Bu iş için ilk olarak insanları ufomuz ile yakalamalı, sonrasında düşüncelerini analiz etmeliyiz.

12 Grapes'de bir şehrin üzerinde ufomuz ile uçarken yolda yürüyen insanların üzerine ufomuzu çekiyoruz ve insanları ufoya ışınlamaya başlıyoruz. Ufomuza aldığımız insanları analiz ettikçe karşımıza farklı ve komik hikayeler çıkıyor. Bu hikayeleri kendimizce yorumlayarak negatif mi pozitif mi düşündüklerini anlayabiliyoruz. Bir yandan da şehri savunan tanklar bize ateş ediyor. Belli bir hasar aldığımızda ufomuz yok olduğu için bu tank ateşinden kaçmamız gerekiyor. 2 boyutlu grafiklere sahip olan 12 Grapes 80'li yıllarda televizyonlara bağlanan atarilerde oynadığımız retro oyunları bize hatırlatıyor.

12 Grapes kendine has oyun yapısıyla benzersiz bir eğlence sunmayı başarabilen bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Unreal Engine 4 Darth Vader DirectX 12 Teknoloji Demosu

    DirectX 12 performans testi
  • Unreal Engine 4 Elemental DirectX 12 Teknoloji Demosu

    Unreal Engine 4 Elemental DirectX 12 Teknoloji Demosu ile DirectX 12 performansınızı ölçebilirsiniz
  • Happy Wheels

    Happy Wheels ilginç bir fizik tabanlı beceri oyunudur.
  • Dodeca Games

    Bu oyun kalıbında tam 12 adet küçük boyutlu oyun bulunuyor
  • Cloney

    Cloney ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Rats!

    Harika bir beceri ve de mouse kabiliyet oyunu...
  • Yeti Bubbles

    Justfreegames ten yine bir beceri oyunu
  • Bubble Birds

    Bubble Birds eğlenceli bir balon patlatma oyunudur