2007 Market ve Stok Yönetim

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,667 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Market ve Parakende satış yapan tüm işyerleri için tasarlanan bir programdır.

Üretici firmanın açıklaması:

Market ve Parakende satış yapan tüm işyerleri için tasarlanan bir programdır .Barkodlu sisteme uygundur .Satışını yapacağınız ürünleri alıp ,mal aldığınız kişilere olan borçlarınızı düzenleyebilirsiniz .Kritik stok seviyesinin altına düşen ürünler için uyarılacak , günü gelen ödemelerinizde bilgilendirileceksiniz .

Her gün için yeni bir satış kartı açacak ve o gün içindeki tüm ayrı müşterilerinize yaptığınız satılarınızın toplamına ulaşabileceksiniz .Satışlarınızı adet - kg - lt gibi farklı türlerde yapabilirsiniz . İstediğiniz günkü satışlarınıza ulaşabilir , hangi ürünü kaç adet sattığınıza ve toplam kaç paralık satış yaptığınıza bakabilirsiniz .Ayrıca hızlı fiyat güncelleme modülüyle istediğiniz ürün grubuna yada tüm listenize yada istediğiniz ürünlere istediğiniz oranda zam tek tıklamayla yapabilirsiniz.

Market dışındaki Gelir giderlerinizi düzenleyebileceğiniz , Gelir gider düzenleme modülüyle elemanlarınızın maaşlarının ödeme ve takibi , kira gelir giderlerinizin kaydı , kredi kartlaınızın kaydı , elektrik su tahsilatlarınızın takibi gibi bir çok ekstra işleminizi kaydedebilir ve kontrol altına alabilirsiniz.

 

 

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Üretim İmalat & Stok Yönetim 2007

    Üretim İmalat & Stok Yönetim, Üretim ve İmalat işleri ile ilgilenen tüm işletmelerin kullanabilecekleri ve işlemlerine profesyonel çözümler getirecekleri bir yazılım.
  • 2007 Stok Yönetim & Satış

    2007 Stok yönetim ve satış programı tüm alım satım işleriyle uğraşan ticarethanelerin kullanabileceği bir uygulamadır.
  • Hursoft Ön Muhasebe Programı

    Hursoft Ön muhasebe programı küçük ve orta ölçekli market, mağaza, depo, perakende satış yapan tüm işyerlerinde satış, stok takip, çek senet takip, müşteri takip, firma takip, vb. gibi ihtiyaçları kolay ve rahatça karşılayabilecek bi
  • Perde Stok Programı

    Perde Stok Programı, perde stoklarınızı düzenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olan bir stok takip programıdır
  • 2007 Stok Yönetim & Oto Servis

    Bu programla detaylı bir stok listesi oluşturacak, hem satış yapıp ayni zamanda oto servis işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Tüm bu işlemlerle ilgili raporlara analizlere ulaşabileceksiniz.
  • E.B.S. Stok Barkodlu

    Firmaların barkodlu veya barkodsuz stok giriş çıkışlarının takipnin yapılabildiği bir yazılımdır.
  • Müşteri Stok Takip Plus

    Müşteri ve stok yönetimi için artık Plus var!
  • 2007 Stok Yönetim & Teknik Servis

    Programda her türlü alım satım işlemlerinizi çok detaylı bir şeklide yapabileceksiniz