2007 Yılı ÖSS Soru ve Cevapları

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,860 TOPLAM İNDİRME
2.53 MB DOSYA BOYUTU

2007 yılı ÖSS soru ve cevaplarını bilgisayarınıza indirerek geçmiş yıllarda çıkan soruları inceleyebilir yada kendi vermiş olduğunuz cevapları kontrol edebilirsiniz.

2007 yılının ÖSS soru ve cevaplarını sitemizden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz. indirebilirsiniz. Dosyalar PDF formatında olduğundan bilgisayarınıza indireceğiniz dosyaları görüntüleyebilmeniz için bilgisayarınızda Acrobat Reader programının kurulu olması gerekmektedir. Acrobat Reader'ı da sitemizde indirebileceğiniz gibi başka bir PDF görüntüleme progeamı kullanıyorsanız soru ve cevapları açabilirsiniz.

2007 yılında düzenlenen Öğrenci Seçme Sınavı yani ÖSS'nin sorularını ve cevaplarını merak ediyorsanız sitemiz üzerinden hem güvenli hem de ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndireceğiniz paket içerisinde sınav kitapçığının girişinden kapak sayfasına kadar her bölümü mevcuttur ve ayrı ayrı pdf dsoyaları halindedir. Birinci ve ikinci bölüm olarak ayrılan sınavın sorularını indirerek hemen karşılaştırma yapabilir yada sınavlara çalışabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2006 ÖSS Soru ve Cevapları

    2006 öğrenci seçme sınavında (ÖSS) çıkan tüm sorular ve yanıtlarını sitemizden ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.
  • 2012 LYS-1 Geometri Testi Soruları ve Cevapları

    ÖSYM'nin yayınladığı 2012 Lisans Yerleştirme Sınavı-1 Geometri bölümü soru ve cevaplar kitapçığı.
  • 2012 LYS-1 Matematik Testi Soruları ve Cevapları

    ÖSYM'nin yayınladığı 2012 Lisans Yerleştirme Sınavı-1 Matematik bölümü soru ve cevaplar kitapçığı.
  • 2012 LYS-3 Coğrafya Testi Soruları ve Cevapları

    ÖSYM'nin yayınladığı 2012 Lisans Yerleştirme Sınavı-3 Coğrafya bölümü soru ve cevaplar kitapçığı.
  • TEOG 2. Dönem Soru ve Cevapları

    TEOG 2. Dönem Soru ve Cevapları, TEOG 2. Dönem ikinci oturum sınavında sorulan tüm soru ve cevapların PDF formatında içerisinde bulunduran öğrenciler için hazırladığımız özel bir paket.
  • LYS 2015 Soru ve Cevapları

    LYS 2015 Soru ve Cevapları, 13 - 14 Haizran tarihlerinde gerçekleşen Lisans Yerleştirme Sınavı'nda sorulan tüm soruların ve cevapların bulunduğu paket.
  • YGS 2015 Soru ve Cevapları

    Üniversiteye giriş sınavının ilk aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı 2015'in soru ve cevaplarını PDF formatında indirebilirsiniz.
  • 2012 LYS-3 Türk Dili ve Edebiyatı Testi Soruları ve Cevapları

    ÖSYM'nin yayınladığı 2012 Lisans Yerleştirme Sınavı-3 Türk Dili ve Edebiyatı bölümü soru ve cevaplar kitapçığı.