321Soft iPhone Data Recovery for Mac

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
406 TOPLAM İNDİRME
4.32 MB DOSYA BOYUTU

321Soft iPhone Data Recovery for Mac, iOS cihazlarınızdaki verileri kurtarabileceğiniz en iyi dosya kurtarma programlarından bir tanesidir.

321Soft iPhone Data Recovery for Mac, iPhone, iPad ve iPod Touch'larınızdaki verilerin kurtarma işlemlerini yapabilceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir Mac programıdır. iOS cihazlarınızdaki kaybolan verileri kurtarmaya yarayan program kendi alanındaki en iyilerden bir tanesi.

Kaybettiğiniz verilerin nedeni ve nasıl olduğu hiç önemli değil. iOS cihazlarınızdaki kaybolan 12 farklı dosya türünü tamamen geri getirebilen program oldukça etkileyici ve başarılı. Programı kullanarak 2 farklı veri kurtarma işlemi yapabiliyorsunuz. Bunlardan biri direkt olarak iOS cihazlar üzerinden veri kurtarımı. Diğeri ise iTunes'un yedek dosyalarından kurtarma işlemidir.

Kullanıcı dostu arayüzü ile birlikte veri kurtarma işlemlerini kolayca ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Programın ücretsiz versiyonunu deneyerek iOS cihazlarınızdaki kaybolan verileri kurtarabilirsiniz Beğenmeniz halinde ise programın ücretli tam sürümünü almanızı öneririm.

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızdaki kaybolan tüm verilerinizi geri getirmenizi sağlayan programı kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle  önemli dosya, belge veya fotoğraflarınızı kaybettiğinizde işinize yarayacak olan program gayet kullanışlı ve her iOS cihaz sahibinin bulundurması gerekenlerden bir tanesi.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EaseUS Data Recovery Wizard for Mac

    EaseUS Data Recovery Wizard for Mac, Mac'iniz üzerinde önemli ve sizin için değerli olan dosyaların yanlışlıkla silinmesi ve kaybolması durumunda geri getirmenizi sağlayan yararlı bir programdır.
  • iSkysoft iPhone Data Recovery

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan yanlışlıkla silinen bilgileri Mac bilgisayarınızdan iSkysoft iPhone Data Recovery uygulamasıyla kurtarabilirsiniz.
  • MiniTool Mac Data Recovery

    MiniTool Mac Data Recovery Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya kurtarma programıdır
  • AppleXsoft File Recovery for Mac

    AppleXsoft File Recovery for Mac, silinen dosyaları geri getirmek amacıyla kullanabileceğimiz bir dosya kurtarma yazılımı.
  • MiniTool Mobile Recovery for iOS

    MiniTool Mobile Recovery for iOS, iPhone ve iPad'den dosya kurtarmaya yardımcı olan bir programdır
  • EaseUS MobiSaver for Mac

    EaseUS MobiSaver for Mac, hızlı, etkili ve kullanımı kolay bir yaızlım olarak iPhone, iPad ve iPad Touch cihazlarınız üzerindeki silinen veya kaybolan verilerinizi kurtarmaya yarar.
  • iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

    iPhone ve iPad cihazınızdan silinen verileri kolayca kurtarın, iOS sorunlarını çözün.
  • UltFone Android Data Recovery

    Mac kullanıcıları UltFone Android Data Recovery ile Android telefonlardaki verileri kurtarabilirler.