360 Total Security

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
2,894,777 TOPLAM İNDİRME
1.35 MB DOSYA BOYUTU

360 Total Security ile bilgisayarınızı virüslere karşı koruyabilir, performansını artırabilirsiniz

360 Total Security kullanıcılara bilgisayarları için kapsamlı bir virüs koruması sunan, bunun yanında bilgisayar hızlandırma ve gereksiz dosya temizleme gibi kullanışlı ek özellikleri de beraberinde getiren bir antivirüs yazılımıdır.

360 Total Security'nin premium sürümüne aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

360 Total Security Premium

360 Total Security Nasıl Kurulur?

Çokça kullanılan güvenlik programının bilgisayara nasıl kurulacağını, hemen aşağıda yer alan videoda sizlere anlattık:

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak yükleyip kullanabileceğiniz bir antivirüs programı olan 360 Total Security sayesinde bilgisayarlarınızdaki virüsleri tarayabilir ve temizleyebilirsiniz. Program kullanıcılara 3 farklı virüs tarama seçeneği sunuyor. Hızlı tarama, Tam Tarama ve Özel Tarama seçenekleri ihtiyacınıza uygun olarak virüsleri taratmanıza imkan veriyor. 3 farklı virüs tanımlama motoryla güçlendirilen 360 Total Security gerçek zamanlı koruma özelliği sayesinde internetten indirdiğiniz dosyaları otomatik olarak analiz ediyor, online alışverişlerinizi güvence altına alıyor, kötü amaçlı internet sitelerini engelleyebiliyor, web kameranızı güvence altına alarak kişisel bilgilerinizi koruyor. Bunun yanında bilgisayarınıza bağladığınız USB bellekleri ve harici depolama birimlerini de otomatik olarak tarayan 360 Total Security ağ korumasında da kullanıcılara yardımcı oluyor.

360 Total Security bilgisayarınızın başlangıcında otomatik olarak başlayan öğeleri denetleyerek bilgisayarınızın açılışını hızlandırabilmekte. Bunun yanında sisteminizde yer alan çöp dosyaları tespit edebilen 360 Total Security bu dosyaları tek tıklamayla silmenize ve bilgisayarınıza bağlı sabit diskinizin performansını artırarak boş depolama alanı kazanmanıza olanak sağlıyor.

360 Total Security genel olarak değerlendirildiğinde kullanışlı ve zengin özelliklere sahip olan ve gelişmiş bir virüs koruması sunan ücretsiz antivirüs programı olarak nitelendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

360 Total Security

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,546 TOPLAM İNDİRME
9.65 MB DOSYA BOYUTU

360 Total Security ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir Mac anitivirüs yazılımıdır

360 Total Security, Mac bilgisayarlarınızda güvenlik ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve size kullanışlı ek özellikler sunacak bir antivirüs programı.

Mac bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir güvenlik yazılımı olan 360 Total Security sahip olduğu bulut tabanlı güvenlik kalkanıyla Mac bilgisayarınıza sızabilecek virüsler için güncel bir veritabanına sahip oluyor. Bu sayede bilgisayarınız yeni tehditlere karşı hızlı bir şekilde korunabiliyor. Bilgisayarınız açık olduğu sürece sahip olacağınız 360 Total Security koruma kalkanıyla sahtekarlık amacı güden internet sitelerine, kötü amaçlı yazılımlara ve virüslere karşı korunabilir, kişisel bilgilerinizin çalınmasını önleyebilirsiniz.

360 Total Security'in ek özellikleri de bilgisayarınızda kendi elinizle gerçekleştirmeye üşendiğiniz eylemleri birkaç tıklamayla çözümlemenizi sağlıyor. Programın sahip olduğu çöp dosya temizleme özelliği ile bilgisayarınızı yoran ve sabit diskinizde yer kaplayan dosyaları tespit edebiliyor ve silebiliyor. Gereksiz dosya temizleme aracını kullanarak sabit diskinizin performansının bilgisayarınızı şişiren çöp dosyalar tarafından düşürülmesini engelleyebilirsiniz.

360 Total Security'nin Mac versiyonunda kullanabileceğiniz bir diğer araç uygulama kaldırma aracı. Bu aracı kullanarak Mac bilgisayarınıza yüklediğiniz 3. parti yazılımları veya App Store uygulamalarını bir arada görebilir ve hızlı bir şekilde diledğiniz uygulama veya yazılımı kaldırabilirsiniz.

Eğer bilgisayarınızın detaylı donanımsal özelliklerini öğrenmek isterseniz 360 Total Security'nin sistem bilgileri görüntüleme bölümünü kullanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • acdONE Antivirus + Total Security

    acdONE Antivirus + Total Security size ve ailenize banka, alışveriş, iş, oyun sitelerinde ve sosyal ağlarda çevrim içi şekilde endişelenmeden gezinme olanağı verir.
  • K7 Total Security

    K7 Total Security ile bilgisayarınızı virüslere ve internet üzerinden gelen tehditlere karşı koruyabilirsiniz
  • 360 Internet Security

    360 Internet Security ile bilgisayarınıza tehdit edebilecek en son tehlikelere karşı 360 derecelik koruma sizinle.
  • BitDefender Total Security

    Bitdefender Total Security, Windows işletim sistemli bilgisayarınız için tam koruma sağlayan güvenlik uygulamasıdır.
  • ESET HOME Security Essential

    Yeni nesil dijital güvenlik sistemi olan ESET HOME Security Essential ile her türlü riske ve tehlikeye karşı korunmak mümkün.
  • Trend Micro Antivirus + Security

    Trend Micro Antivirus + Security, Windows kullanıcılarını internette karşılaşılan zararlı programlardan ve içeriklerden koruyor.
  • McAfee Personal Security

    McAfee Personal Security ile bilgisayarınız zararlı yazılımlara karşı koruyabilirsiniz.