3D Fish School

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,939 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

Gelios Software tarafından üretilmiş ortalama seviyede yer alan programlardan, Ekran koruyucudaki balıkların modellemeleri hayli detaylı ve güzel yapılandırılmış. Renk geçişlerinden kuyruktaki yarı şeffaf bölümlere kadar nerdeyse her şe

Gelios Software tarafından üretilmiş ortalama seviyede yer alan programlardan, Ekran koruyucudaki balıkların modellemeleri hayli detaylı ve güzel yapılandırılmış. Renk geçişlerinden kuyruktaki yarı şeffaf bölümlere kadar nerdeyse her şey düşünülmüş. Deniz tabanı çok başarılı olmamakla beraber bazı perspektif ayrıntıları düşünüldüğü için başarılı diyebiliriz. Üreticinin düştüğü notlara baktığımız zaman gözümüze ilişen en çarpıcı not şöyle : “ Bu ekran koruyucu diğerlerinden tamamen farklıdır. Çünkü balıklar ve hava kabarcıklarının büyüklük, küçüklükleri rasgele hesaplanıyor, böylece siz hiçbir zaman aynı akvaryumu izlemek zorunda kalmıyorsunuz. ” Tatlı su ve tuzlu su balıklarının beraber yaşadığı bu ortamda, isterseniz balıkların sayısını ve büyüklüklerini ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca ekran çözünürlüğü istediğiniz gibi ayarlamanıza izin veriyor, sisteminizin kaldıracağı yükü göz önüne alarak tercihinizi yapabilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tropical Fish 3D

    Okyanusun derinliklerini gösteren bir ekran koruyucu...
  • 3D Angel Fish Screensaver 4.0

    Akvaryum Ekran Koruyucu
  • 3D Angel Fish

    DeNiz ve Balık elrankoruyucusu
  • 3D Aqua Clock Ekran koruyucu 1.1

    Suyun içinde saat olan 3D güzel bir ekran koruyucu....
  • 3D Formula 1 Ekran Koruyucu

    İşte Formula 1 'in Muhteşem 3D Ekran Koruyucusu...
  • 3D Asteroids Screensaver

    Kendinizi uzayda astroidlerin arasında hissedeceğiniz bir ekran koruyucu
  • Hypnotica 3D 2

    Rahatlık veren huzur sağlayan güzel bir ekran koruyucu...
  • Watery Desktop 3D

    Watery Desktop 3D, masaüstü duvarkağıdı üzerinde 3 boyutlu bir dalgalanma ve yağmur efekti yaratıyor. Aynı zamanda ekran koruyucu olarakta kullanabileceğiniz yazılımla masaüstündeki tüm ikonların dalgalandığını görmek çok eğlenceli.