3D Impact Pro 1.25

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME
0.01 MB DOSYA BOYUTU

3D Impact Pro ile, web sayfalarınız için çok güzel 3D animasyonlar, başlıklar, objeler, butonlar, ve logolar yapabilirsiniz.

3D Impact Pro ile, web sayfalarınız için çok güzel 3D animasyonlar, başlıklar, objeler, butonlar, ve logolar yapabilirsiniz. Web sayfanıza banner ve videolar ekliyebilirsiniz.Program bunun için size 5 galeri sunuyor, galeriler için bir kaç denemeler yapmanız gerekebilir,bu yüzden metine giriş, eğriler, mateyaller, hareket gibi bölümleri çalışmanız gerekebilir. Kullanıcılar için galeride 100'e yakın objeler var. Kullanıcılar logolarını, fotoğraflarını, 2D ve 3D objeleri istedikleri gibi değiştirip kaydedebilirler. Programda, iyi animasyonar yapabilmeniz için bir kaç bölüm var bunlar, yumuşak çizgili gölgeler, obeden objeye yansıma, ışık kırılmaları, bozuk zemin, canlı metin ve arkaplan resimleri. 3D Impact Pro GIF, JPEG, PNG formatlarını destekler.Program çok küçük boyutlu animasyonlar yapar bunlar çabuk download edilir. Yeni versiyonunda kesik çokgen geliştirme, daha sağlam sunuş metodları ve motor eğrileri bulunuyor. rnrn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Balls Menu v1.5.1

    Web site sahipleri için tasarlanmış güzel bir menü.
  • 3D Web Button 1.7

    Wep sitenize kolayca buton (düğme) hazırlayabileceginiz bir program.
  • ReaConverter Pro 3.2

    ReaConverter Pro 3.2
  • Album Web Pro

    Fotoğfları ister web'te isterse PC'de yayınlamak için ideal bir program ...
  • AllWebMenus PRO

    DHTML veya JavaScript deneyiminiz olmasada AllWebMenus ile bu web tabanlarında çalışan kişiselleştirilmiş menülerinizi hazırlayabilir, güzel bir site oluşturabilirsiniz.
  • IMB FlareWorks Pro 1.1

    IMB FlareWorks , Macromedia Flash kullanmadan SWF uzantılı animasyonlar yapabileceğiniz bir program. Sitemizde de bulunan Swish tarzı bir programdır. Flash ile yapabilceğiniz birçok şeyi bu tür programlarla da yapabilirsiniz.
  • 1 Cool Button Tool Java&Flash

    Web Dizayn
  • Adobe GoLive 7

    Adobe'un web dizayn programı, gösterişli siteler bile yapabilirsiniz...