3D Rad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,746 TOPLAM İNDİRME
41.6 MB DOSYA BOYUTU

3D Rad, 3 boyutlu oyunlar hazırlamak için kod gerektirmeyen basit bir editör.

3D Rad ile kendi hayal gücünüze uygun 3 boyutlu oyunlar hazırlayabilirsiniz. Ücretsiz olan yazılım kodlama bilgisi gerektirmiyor.

3D modeller hazırlamanızı sağlayan programla arabalar, uçaklar, makinalar veya binalar tasarlayabilirsiniz. Programın içerisinde hazır olarak kullanabileceğiniz 3 boyutlu pek çok element mevcut. Bu elementleri kendi oyun tasarımınıza dahil ederek yepyeni dünyalar oluşturulabilir. 3D Rad ile çalışırken arka plana müzik ve ses efektleri eklemek mümkün. Oyunları daha eğlenceli hale dönüştürecek ses temalarını araştırarak bulabileceksiniz. Son olarak hazırlanan oyunlar istenilen web sitelerine embed koduyla eklenebilir.

3D Rad ile neler yapılabileceğini görmek için, program yardımıyla hazırlanmış oyunları bu sayfadan indirerek test edebilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Photo Album Screensaver 1.2.0.2

    3D Photo Album Screensaver
  • Rhino 3D

    3D modellemeler yapabilceğiniz kapsamlı bir program.
  • Boom 3D

    Boom 3D Windows için 3D ses düzenleme aracıdır. Birbirinden farklı ses efektleri bulunan program aynı zamanda herhangi bir kulaklık ile çalışabilir.
  • Wings 3D

    Wings 3D programını kullanarak kolayca bilgisayarınızda 3 boyutlu tasarımlar hazırlayabilirsiniz.
  • Xara 3D Maker

    Metinleri 3 boyutlu hale gietirebilmek ve istediğiniz perspektiften bakabilmek için hazırlanmış 3D yazı oluşturma programıdır.
  • Helicon 3D Viewer

    Helicon 3D Viewer ile 3 boyutlu modellemeler hazırlayarak, hazırladığınız bu modeller üzerinde farklı efektler uygulayabilirsiniz.
  • Deep Paint 3D

    Deep Paint 3D modellerinizin dokularını yaratmada ve düzenlemede size yardımcı olur. Photoshop ile ortak çalışabiliyor. 3 boyutlu bir Photoshop yazılımı gibidir.
  • 3D Webmaker

    3D Webmaker ile 3 boyutlu(3d) gerçekçi mekanlar hazırlamanız mümkündür.