3D Scan

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
560 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

3D Scan, Kinect'i kullanarak 3 boyutlu olarak kendi görselinizi oluşturabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

3D Scan, Microsoft’un Windows 10 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu 3 boyutlu tarama uygulaması. Xbox One algılayıcısı ve PC için Kinect’i kullanarak kendinizi 3 boyutlu olarak taratabiliyor ve ardından 3D Builder’de düzenleme yaparak kendi 3 boyutlu görselinizi ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Günümüzde 3 boyutlu taramanın artmasıyla beraber ilginç yazılımlar karşımıza çıkıyor. Microsoft’un 3D Scan uygulaması da bunlar arasında. Telefonunuzla çektiğiniz selfie fotoğrafları bir adım daha öteye taşıma şansına bu uygulamayla erişebiliyorsunuz. Kinect algılayacısı sayesinde renkli olarak kendi 3 boyutlu görselinizi taratabiliyorsunuz ki 3 boyutlu özçekim çekmek için süreölçer bile konulmuş. Kullanımı son derece pratik ve menüler olabildiğince sade, Türkçe olduğundan her seviyede kullanıcıya hitap ettiğini de eklemek gerek.

3D Scan ile tarattığınız görseli kendi içerisine düzenleme şansına ne yazık ki sahip değilsiniz. Düzenleme ve yazdırma işlemi için 3D Builder uygulamasından yardım alıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Scan

    Scan, Windows 8 tabanlı bilgisayar ve tabletinizde kullanabileceğiniz en başarılı karekod ve barkod tarayıcıdır.
  • USB Virus Scan

    USB Virus Scan ile bilgisayarınızı harici bellekler yoluyla bulaşan tehditlere karşı koruyabilirsiniz
  • Farbar Recovery Scan Tool

    Farbar Recovery Scan Tool, bilgisayarınızın Windows kayıt defterini diğer Windows bileşenlerini tarayarak zararlı ve istenmeyen dosyaları tespit edebilen başarılı ve basit bir program.
  • Fopydo Image Scan

    Fopydo Image Scan bir kamera yardımıyla resimlerinizi pdf formatında kaydetmenize olanak tanıyan kullanışlı bir uygulamadır.
  • Free Scan to PDF

    Free Scan to PDF adlı program sayesinde tarayıcınız ile tarattığınız dökümanları PDF formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Kaspersky Security Scan

    Kaspersky Security Scan, en son güvenlik tehditlerini tespit edebilen, rapor sunan ve önerilerde bulunan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Mail Scan

    Mail Scan elektronik postalarınızı; virüs, trojen ve casus yazılımlardan koruyan ve e-maillerinize gelebilecek olan trojen ve virüsler yoluyla bilgisayarınıza gelebilecek her türlü virüsü engeller.
  • 3D Builder

    3D Builder uygulaması ile 3 boyutlu modelleriniz üzerinde çalışabilir, baskı alabilirsiniz.