3D Wallpapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
815 TOPLAM İNDİRME
0.63 MB DOSYA BOYUTU

3D Wallpapers, Android mobil cihazlarınız için 3 boyutlu duvar kağıtları bulup kullanabileceğiniz ücretsiz bir duvar kağıdı uygulaması.

3D Wallpapers, adından da anlayacağınız üzere Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz 3 boyutlu duvar kağıtları keşfetmenizi sağlayan yararlı bir uygulama.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama içerisinde yüzlerce yüksek kaliteli ve 3 boyutlu duvar kağıdı keşfedebiliyorsunuz. Kullanıcıdan kullanıcıya değişen zevklere göre herkes için duvar kağıtları bulunan uygulama HD, HQ ve 1080p kalitesinde büyük bir duvar kağıdı deposuna sahip.

Sade ve kullanışlı arayüzü sayesinde duvar kağıtları arasında rahat gezinme imkanı sunan 3D Wallpapers, bir kaç dokunuş ile duvar kağıdınızı kolayca değiştirebilmenizi sağlıyor. Sürekli olarak eklenen güncel duvar kağıtları sayesinde yeniliğini ve heyecanını koruyan uygulamayı kullanarak duvar kağıtların SMS ya da MMS olarak gönderme seçeneğnizde var.

Kullanmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek olmayan uygulamanın içerisinde reklamlar bulunuyor fakat bu reklamlar hem büyük değil hem de can sıkıcı hal almıyorlar.

3 boyutlu grafiklerden oluşan yüksek kaliteli duvar kağıtları ile Android telefon ve tabletlerinizi kişiselleştirmek isterseniz 3D Wallpapers uygulamasını hemen ücretsiz indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tropical Paradise Wallpapers

    Tropical Paradise Wallpapers bir ücretsiz Android duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Wallpapers

    Wallpapers, Google'ın Android telefon kullanıcılarına ücretsiz sunduğu hd duvar kağıtları içeren uygulaması.
  • Wally Wallpapers

    Wally Wallpapers ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Backdroid wallpapers

    Backdroid wallpapers mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Full HD Wallpapers

    Full HD Wallpapers uygulamasında yüksek kaliteli duvar kağıtları indirebilirsiniz.
  • Minimal Wallpapers

    Minimal Wallpapers uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin arkaplan görsellerini minimal ve sade tasarımlarla değiştiriyor.
  • National Geographic Wallpapers

    National Geographic Wallpapers içerisinde çok syaıda farklı duvar kağıdı içeren bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Peppy Wallpapers

    Android cihazlarınızdaki duvar kağıtlarından sıkıldıysanız Peppy Wallpapers uygulamasında birbirinden şık duvar kağıtları bulabilirsiniz.