3D Webmaker 2.0

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,354 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

3D Webmaker ile 3 boyutlu(3d) gerçekçi mekanlar hazırlamanız mümkündür.

3D Webmaker ile 3 boyutlu(3d) gerçekçi mekanlar hazırlamanız mümkündür. Programı web siteniz için de kullanabilirsiniz. Ayrıca HTML sayfaları, JavaScript kodları, ActiveX plugin'leri vb. daha birçok şeyi otomatik olarak gerçekleştirme gibi özellikleride tek çatı altında toplamıştır. Program özellikle yüksek çözünürlük ve güçlü renklendirme desteği ile dikkat çekiyor. Kullanımının da en acemi insanların dahi anlayabileceği şekilde yapılmış olması diğer bir avantaj. Bu programı kullanan dünya üzerindeki bazı insanlar, fareye bile gerek kalmadan başarılık 3d modelleme, web tasarımı ve oyun yazabildiklerini söylüyorlar. 3d WebMaker ile günümüz çağına uygun modern oyunlar ve bunları yükleyebileceğiniz siteleri kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Programın en dikkat çekici özelliklerinden biri ise Visual Basic, Borland Builder, Delphi, VB.NET, Visual C# ve Visual C++ gibi programlama dilleri ile bağlantı kurması.rnrn

Programın seri numarasını üreticinin sitesinden temin edebilirsiniz..
Özcan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Macromedia Generator Developer Edition 2.0

    Macromedia Generator 2 Developer Edition; otomatik olarak güncellenen Macromedia Flash Web siteleri için veri kaynaklı bir çözümdür.
  • Bestdam Logger+Counter 2.0

    Bestdam Logger+Counter programı ziyaretçi bilgilerini detaylı bir şekilde düzenler, kolay okuma amaçlı kolon dosyaları içerir ve e-posta istatistikleri tutar.
  • SiteSpinner

    Site tasarım ve yönetimi için bire bir..
  • Seo Decompiler

    Seo Decompiler, Windows işletim sisteminiz üzerinde SEO çalışmalarınıza yardımcı olacak bir backlink analiz programıdır.
  • SEO Spider Tool

    SEO Spider Tool, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir SEO yazılımıdır.
  • SEO Traffic Booster

    SEO Traffic Booster, Windows cihazlarınızda sitenizin SEO işlemlerini yapabileceğiniz harika bir yazılım.
  • INK

    INK ile yazılarınızı SEO uyumlu hale getirin.
  • Netpeak Checker

    Netpeak Checker farklı SEO parametrelerine göre web sitelerini analiz etmenize olanak tanıyan başarılı bir SEO aracıdır.