3DCrafter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,049 TOPLAM İNDİRME
23.1 MB DOSYA BOYUTU

3D modellerinizi yapabileceğiniz ve bu katı modellere hareket kazandırabileceğiniz ücretsiz bir modelleme programıdır.

3DCrafter, eski adıyla 3D Canvas programı gerçek zamanlı katı modeller yapmanızı ve bunları animason olarak hareket ettirmenizi sağlayan basit bir program. Hazır olan modelleri sürükle bırak ile hızlı şekilde çalışma alanına bırakabilirsiniz ve düzenlemeye hemen başlayabilirsiniz. Ücretsiz versiyonunda özellikleri kısıtlanmış olsa da baz olan tüm fonksiyonları kullanabilmektesiniz. Kompleks modeller oluşturabilir, modeller üzerinde deformasyon, boyama ve 3D oynamalar yapabilirsiniz.

Animasyon aracında ise katı modelinize hareket kazandırarak adım adım hareketlerini tanımlayabiliyoruz. Tüm işlemleri bitirdiğimizde ise animasyonumuzu AVI formatında çıktısını alabilmekteyiz.

Daha geniş özelliklere sahip ücretli versiyonunu program üreticisinin sitesinden alabilirsiniz.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Photo Album Screensaver 1.2.0.2

    3D Photo Album Screensaver
  • Rhino 3D

    3D modellemeler yapabilceğiniz kapsamlı bir program.
  • 3D Rad

    3D Rad, 3 boyutlu oyunlar hazırlamak için kod gerektirmeyen basit bir editör.
  • Wings 3D

    Wings 3D programını kullanarak kolayca bilgisayarınızda 3 boyutlu tasarımlar hazırlayabilirsiniz.
  • Helicon 3D Viewer

    Helicon 3D Viewer ile 3 boyutlu modellemeler hazırlayarak, hazırladığınız bu modeller üzerinde farklı efektler uygulayabilirsiniz.
  • Deep Paint 3D

    Deep Paint 3D modellerinizin dokularını yaratmada ve düzenlemede size yardımcı olur. Photoshop ile ortak çalışabiliyor. 3 boyutlu bir Photoshop yazılımı gibidir.
  • Xara 3D Maker

    Metinleri 3 boyutlu hale gietirebilmek ve istediğiniz perspektiften bakabilmek için hazırlanmış 3D yazı oluşturma programıdır.
  • Boom 3D

    Boom 3D Windows için 3D ses düzenleme aracıdır. Birbirinden farklı ses efektleri bulunan program aynı zamanda herhangi bir kulaklık ile çalışabilir.