3DMark

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
796 TOPLAM İNDİRME
151.9 MB DOSYA BOYUTU

3DMark Windows 8 uygulaması ile Windows tabletinizin performansını ölçebilirsiniz.

3DMark, Windows 8 tabletinizin performansını ölçebileceğiniz ve test sonuçlarını diğer cihazlarınızla karşılaştırabileceğiniz etkili bir benchmark testi uygulamasıdır. Çapraz platform desteği sunan uygulama kendi cihazınızın test sonuçlarını başka kullanıcıların sonuçları ile karşılaştırma imkanı da sunmaktadır.

Eğer yeni satın aldığınız Windows 8 / 8.1 işletim sistemli tabletinizin performansını ölçebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız 3DMark uygulaması işinizi fazlasıyla görecektir. Çok uzun sürmeyen testin ardından tabletinizin oyun oynamaya uygun olup olmadığını veya güç gerektiren yazılımları çalıştırıp çalıştıramayacağını anlayabilirsiniz.

Dünya genelinde milyonlarca kişinin tercih ettiği bir test uygulaması olan 3DMark, Ice Storm, Ice Storm Extreme ve Ice Storm Unlimited olmak üzere 3 farklı test seçeneği sunuyor. Windows 8 tabletinizi en çok tercih edilen mobil cihazlarla karşılaştırmak istiyorsanız Ice Storm’u, Windows 8 tabletinizi yüksek performanslı yani üst seviye mobil cihazlarla karşılaştırmak istiyorsanız Ice Storm Extreme’i, çipset karşılaştırması yapmak istiyorsanız tabletinizin sınırlarını zorlayan Ice Storm Unlimited’i tercih etmeniz gerekiyor.

3DMark Özellikleri:

  • Dünyanın en popüler performans testi uygulamasıdır.
  • Windows RT, Windows, iOS ve Android cihazlarla karşılaştırabilirsiniz.
  • Kullanımı basittir, teknik bilgi gerektirmez.
  • Tamamen ücretsizdir. Reklam ve kısıtlama içermez.
Erkan Calp

3DMark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
690 TOPLAM İNDİRME
283 MB DOSYA BOYUTU

Android için hazırlanan popüler benchmark uygulaması 3DMark ile cihazınızın performansını her zaman doğru şekilde ölçebilirsiniz.

3DMark uzun yıllardır PC sistemlerin performansını ölçmek için kullanılan en etkili programlardan bir tanesi. Android için hazırlanan bu sürümü ise akıllı telefon ve tabletinizin performansını ölçmeniz için hazırlanmış ve PC versiyonunu aratmıyor diyebilirim.

Cihazınınızın performansını hem diğer Android cihazlar, hem de iOS yahut Windows Phone veya Windows RT işletim sistemli cihazlarla da karşılaştırma şansı elde edebiliyorsunuz. Uygulama 1000'den fazla Android cihazı destekliyor ve içerisinde bulunan Ice Storm Extreme testi ile telefon veya tabletinizi sınırlarına kadar zorluyor.

Daha sonra bu testlerden elde edilen sonuçlar bir rapor haline getiriliyor ve diğer kullanıcıların testlerden elde ettikleri sonuçlar ile kendi sonuçlarınızı karşılaştırma, değerlendirme ve farklı cihazların nasıl performans gösterdiğini görme imkanına sahip oluyorsunuz.

Eğer pek çok diğer performans testinin gerçekçi olmayan değerlendirmelerinden sıkıldıysanız veya daha fazla farklı veri elde etmek istiyorsanız 3DMark'ı kullanmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

3DMark

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME
174 MB DOSYA BOYUTU

3DMark ile iOS'li cihazlarınızın performansını test edebilirsiniz.

Dünyanın en popüler performans testi uygulaması olan 3DMark ile iPone veya iPad’inizin performansını test edebilir, diğer modellerle karşılaştırmasını yapabilirsiniz. Benchmark test sonuçlarını Android, Windows veya Windows RT tablet ve akıllı telefonlarınızla karşılaştırabilirsiniz Milyonlarca kişi, binlerce donanım inceleme siteleri ve lider teknoloji şirketleri tarafından kullanılan 3Dmark ile Ice Storm ve Ice Storm Extreme testlerini içerisinde barındırıyor.

iOS’li cihazlarınızın işlemci ve grafik performansını önünüze seren uygulamanın başlıca özellikleri:

• Dünyanın en çok tercih edilen benchmark test uygulamasıdır.
• iOS, Android, Windows ve Windows RT cihazlarını en hızlı şekilde karşılaştırma
• Kullanımı kolaydır, teknik bilgi gerektirmez.

Not: Uygulama, 174 MB boş alana, 512 MB belleğe ihtiyaç duymaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3DMark 2006

    Bilgisayarınızın oyun performansını ölçün
  • 3DMark05

    FutureMark firmasının en önemli iki Bencmark programından biri olan 3DMark'ın 2005 sürümü
  • 3DMark Time Spy

    3DMark Time Spy, ekran kartınızın DirectX 12 performansını test etmek için kullanabileceğiniz program.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MoboPlay

    MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.
  • Share to Speech

    Share to Speech, yazıyı sese çevirip daha sonra dinleten ödüllü bir yardımcı uygulamadır.
  • Battery Monitor

    Battery Monitor sayesinde bataryanızı en iyi şekilde kullanmanıza ve ne kadar süre şarjı gideceğini gerçek zamanlı olarak görmenize yardımcı bir Windows bileşenidir.