4 Resim 1 Şarkı

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
626 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

4 Resim 1 Şarkı, 4 Resim 1 Kelime oyunundan esinlenerek hazırlanmış tamamen ücretsiz ve Türkçe bir müzik oyunu.

4 Resim 1 Şarkı, 4 Resim 1 Kelime oyunundan esinlenerek hazırlanmış bir bulmaca oyunu ve sadece Windows platformunda karşımıza çıkıyor. Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirebildiğimiz oyunda yine 4 resmin ortak noktasını bulmaya çalışıyoruz.

4 Resim 1 Kelime oyunu tüm platformlarda kısa sürede popüler oldu ve sonrasında benzerleri geliştirilmeye başlandı. 4 Resim 1 Şarkı da bunlardan biri. 4 resme bakarak şarkıyı bulmaya çalıştığımız oyunda 100’den fazla bölüm yer alıyor ve tahmin edeceğiniz üzere ilk bölümlerde gelen şarkılar tek satırlık, oldukça basit aynı zamanda Türkçe popun en çok dinlenen isimleri. Ancak oyunda ilerledikçe daha geriye götüren hatırlaması biraz daha güç şarkıları bulmaya çalışıyoruz.

4 Resim 1 Şarkı oyununda adını bir türlü hatırlamadığımız şarkıları bulmamız için yardımcı öğeler konulmuş. Şarkıyı oluşturan harflerden birini açma, yanlış harfleri elemenin dışında şarkıyı çalma seçeneği bulunuyor. Tabii ki tüm bunları oyunun ilk bölümlerinde kullanamıyoruz ve altın kullanmamız gerekiyor. Yani oldukça pahalılar. Bu yüzden ilk bölümlerde kullanmamanızı, adını arayıp tarayıp bulamadığınız şarkıları içeren bölümlerde kullanmanızı öneririm.

İlginç olarak bulunan şarkıları YouTube’da ve Nokia Müzik uygulamasında dinleme seçeneği sunan 4 Resim 1 Şarkı oyununu repertuarı geniş olan herkese öneririm.

Erkan Calp

4 Resim 1 Şarkı

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

4 Resim 1 Şarkı, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir şarkı bulma oyunu.

4 Resim 1 Şarkı, adından da anlayacağınız üzere 4 resimdeki ortak kelimeyi ardından şarkıyı bulmanız gereken bir bulmaca oyunu. Windows Phone platformunda oldukça popüler olan 4 Resim 1 Kelime oyunundan esinlenerek hazırlanmış oyunda şu an için 100’den fazla bölüm yer alıyor ve özellikle ilerleyen bölümlerin oldukça zor olduğunu söyleyebilirim.

Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarda sorunsuzca oynanabilen bir şarkı bulma oyunu olan 4 Resim 1 Şarkı’da önünüze gelen 4 resmi dikkatlice inceleyip aralarında bağı anlamanız ve şarkının ismini bulmanız gerekiyor. Şarkılar genelde Türkçe olduğundan şarkıları bulurken zorluk yaşamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz zira oyunun ilerleyen bölümlerde daha uzun – iki satırlık şarkı isimleri ile karşılaşıyorsunuz ve bulmanız zaman alıyor.

4 Resim 1 Şarkı oyununda da ismini hatırlamakta güçlük çektiğiniz şarkıları bulmanızda size yardımcı olacak ipuçları yer almakta. Bu ipuçlarından en etkilisi hiç şüphesiz ki şarkıyı kısa da olsa dinleyebilme. Tabii ki bu ipucunu oyunun ilk bölümünde altınınız olmadığı için kullanamıyorsunuz ve oldukça pahalı. Diğer bir deyişle ipuçlarını kullanabilmeniz için birkaç bölümü geride bırakmanız gerekiyor.

Genellikle en çok dinlenen şarkıları rastladığım oyunda geçtiğiniz her bölüm sonrası doğrudan sizi bulduğunuz şarkıya yönlendiren kısayollar geliyor. Bulduğunuz şarkıyı dilerseniz Nokia Müzik uygulamasında dinleyebiliyor, dilerseniz doğrudan bir sonraki bölüme geçebiliyorsunuz.

Bulmaca türünü müzikle başarılı bir şekilde harmanlayan bir yapım olan 4 Resim 1 Şarkı oyununu müzik dinlemeyi seven herkese öneririm. Boş zamanlarda kafa yormadan oynanabilecek tarzda bir Windows Phone oyunu olduğunu da eklemek isterim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • 4 Pics 1 Movie!

    4 Pics 1 Movie!, birbirinden farklı ancak bağlantılı 4 resimden filmi çıkarmaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • Fark Bulmaca

    Fark Bulmaca, size verilen 2 resim aynı resim arasındaki belirli sayıdaki farklılıkları bulmaya çalışacağınız oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Corel Painter Essentials 4

    Evinizdeki resim stüdyosu Corel Painter Essentials yeni sürümü ile yenilenen çalışma alanları ve yepyeni özellikleri ile fotoğraflarınızı boyama, çizim ve resim yapma konularında profesyonelliğe ilk adımlarınızı attırmaya hazır. Smar
  • Yap Boz

    İşte bu yap boz oyunu zekanızı zorlayacağa benziyor önce resim seçiyorsunuz sonra dağıtıp tekrar toplamaya çalışıyorsunuz.
  • Trine 4: The Nightmare Prince

    Trine 4: The Nightmare Prince ile rengarenk bir yolculuğa hazır olun.
  • Chronology

    Chronology, Steam ve iOS platformunda 1 milyon indirmeye ulaşmayı başarmış oldukça popüler bir bulmaca oyunu.
  • YouTube Lyrics by Rob W-For Opera

    YouTube İçin şarkı Sözlerini Gösteren Opera Eklentisi ile izlemekte olduğunuz video klipte şarkı sözlerini anlamadığınızda ayrıca arama yapmaya gerek duymayacaksınız.