4Musics MP3 Bitrate Changer

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,781 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

4Musics Bitrate Changer sayesinde mp3'lerinizin bitrate değerini istediğiniz oranda, hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.

4Musics MP3 Bitrate Changer programı sayesinde mp3 dosyalarımızın ses kalitesini belirleyen bitrate ve örnekleme değerini bir tıkla saniyeler içerisinde değiştirebilirsiniz.

"Peki bir mp3 dosyasının bitrate ve örnekleme değerini değiştirmek neye yarar?" Bitrate oranı mp3 dosyalarının kalitesini ve aynı zamanda boyutunu belirleyen değerdir. Örneğin en kaliteli mp3 dosyalarının bitrate değeri 320 kbps(saniye başına düşen bit miktarı), en düşük değeride 32 olarak belirlenmiştir. Bilgisayarınızdaki mp3 dosyaları eğer çok yer kaplıyorsa, yerden tasarruf etmek amacıyla bu dosyaların bitrate değerlerini düşürerek daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz.

4Musics MP3 Bitrate Changer bizlere bitrate değerlerini değiştirmek dışında, mp3 dosyalarımızın veya diğer ses dosyalarımızın formatlarını birbirine dönüştürme imkanıda sağlıyor. Güzel özelliklerinden bir diğeriyse üzerinde çalıştığımız ses dosyalarının aynı anda içerik bilgilerini (şarkıcı adı, şarkı adı, albüm vs.) değiştirebiliyor olmamız.

Program 15 günlük deneme sürümü olarak karşımıza çıktığı için kullanabileceğimiz özellikler maalesef biraz kısıtlanmış durumda. Bu 15 günlük deneme sürümünde sadece mp3 dosyaları üzerinde oynama yapabiliyoruz.

Genel olarak baktığımızda, 4Musics MP3 Bitrate Changer piyasadaki diğer rakiplerinden çok daha hızlı ve kaliteli bir program olarak göze çarpıyor. Ses dosyalarıyla uğraşan her bilgisayar kullanıcısının mutlaka denemesi gereken bir program olduğunu düşünüyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AV Voice Changer Software

    Kendi sesinizi veya sahip olduğunuz diğer sesleri çeşitli efektlerle değiştirmek istiyorsanız AV Voice Changer ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • AV Voice Changer Software Gold Edition

    AV Voice Changer ile anlık mesajlaşma programlarında sesinizi değiştirebilirsiniz
  • AV Voice Changer Software Diamond Edition

    AV Voice Changer ile dilediğiniz seslere istediğiniz efektleri vererek rahatlıkla ses değiştirme işlemleri gerçekleştirebilir, kaydedici özelliği ile bilgisayarınızda duyduğunuz sesleri kaydedebilirsiniz.
  • AmoK MP3 ReEncoder

    AmoK MP3 ReEncoder, farklı formattaki ses dosyalarının bitrate değerini değiştirebileceğiniz basit bir programdır.
  • Mp3 Editor for Free

    Mp3 Editor for Free kullanıcıların kolaylıkla kullanabilmeleri için tasarlanmış, özellik açısından zengin bir ses düzenleme aracıdır.
  • Merge MP3

    Merge MP3 ile MP3 dosyalarını birleştirebilirsiniz.
  • MP3 Factor

    MP3 Factor ile MP3 dinleyebilir ve düzenleyebilirsiniz
  • Split Mp3 files

    Split Mp3 files ile MP3 dosyalarınızı farklı parçalara bölebilirsiniz