4Story

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41,727 TOPLAM İNDİRME

4Story ile İberie dünyasındaki krallıkların savaşındaki yerinizi alacak ve benzersiz bir macerada karakterinizi geliştirip barışı tekrar sağlamaya çalışacaksınız.

İberia dünyasının birbirine düşman iki krallığı Derionlar ve Valorianlar karşı karşıya geliyor. Gizemli efsaneleri ortaya çıkarmak, fantastik savaşlarda yer almak ve barışı tekrar sağlamak için kimin yanında olacağınıza karar verip maceraya başlamaya hazırsanız 4Story sizi bekliyor.

4Story sahip olduğu canlı grafikler ve ilgi çekici oynanabilirliği ile güçlü bir RPG alternatifi. İberia'nın uçsuz bucaksız ormanları, birbirlerinden farklı köy, kasaba ve şehirleri ve keşfedilmeyi bekleyen esrarengiz bölgeleri bu oyunda saklı, sizde bu devasa dünyada yerinizi alın.

Not: Oyunu oynamanız için üye olmanız ve hesap açmanız gerekmektedir. Ayrıca indirmekte olduğunuz dosya oyuna ait yükleyici uygulamadır. İndirip çalıştırdığınızda önce oyunu indirmeye başlayacak ve daha sonra kurulumu gerçekleştirebileceksiniz.

Sitemizde bulunan tüm online oyunlar için tıklayın.

Sezer Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!