5KPlayer

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,165 TOPLAM İNDİRME
49.3 MB DOSYA BOYUTU

5KPlayer programını kullanarak hem tüm video ve ses formatlarını oynatabilir, hem de YouTube videolarını indirebilirsiniz.

5KPlayer programı, Windows PC kullanıcılarının bilgisayarlarında kullanabilecekleri ücretsiz ve alternatif video oynatma programları arasında yer alıyor. Pek çok diğer video oynatıcıya göre sahip olduğu ekstra özelliklerle öne çıkabilen program, aynı zamanda tüm bunları oldukça kolay kullanılır bir arayüzle sunarak kullanıcı dostu bir görünüm elde ediyor.

Programı kullanarak bilinen tüm popüler video formatlarını istediğiniz çözünürlükte oynatabiliyor, bunun yanında müzik dinleme yahut radyo dinleme işleri için de kullanabiliyorsunuz. Oynatmalar esnasında çok fazla sistem kaynağı tüketmemesi ve onlarca farklı video formatının hepsine destek vermesiyle 5KPlayer'ın geniş kapsamlı bir video medya oynatıcısı arayanlara hitap edeceğini düşünüyorum.

Ancak programın tek kullanım alanı bu değil. Evinizdeki akıllı televizyonunuza veya tablet, telefon gibi cihazlarınıza PC'nizdeki yayını aktarabilen program, bu sayede mobil cihazların görüntü işleme kapasitesinin üzerine çıkarak daha kolay bir şekilde filmlerinizi veya dizilerinizi izlemenizi, aynı zamanda depolama alanından kar etmenizi sağlıyor.

YouTube ve diğer popüler online video izleme sitelerinde yer alan videoları da yine 5KPlayer'ı kullanarak bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Böylece ayrı bir video indirme programı kullanma gerekliliğiniz ortadan kalkıyor ve programda bulunan kütüphanenize tüm sevdiğiniz videoları offline olarak izlemek üzere kaydedebiliyorsunuz.

Eğer yeni, hızlı ve geniş format destekli yeni bir video oynatma programı arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmemeniz gerekenler arasında olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

5KPlayer

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
824 TOPLAM İNDİRME
39.35 MB DOSYA BOYUTU

5KPlayer, Mac sahiplerinin kullanabileceği yeni, teknolojik, modern, çok yönlü ve son derece kolay kullanıma sahip bir ses ve video oynatıcı program.

5KPlayer, DearMob firması tarafından Mac kullanıcıları için geliştirilen başarılı ve şık bir medya oynatıcı. Fakat program sade bir video oynatma programından çok daha fazla özelliğe sahip. Kullanmaya başladıktan sonra farklarını anlacağınız program, standart yada popüler video oynatıcılarının bir çoğunda bulunmayan özelliklere sahip.

4K, HD ve 3D videoları oynatabilen program aynı zamanda DVD ve radyo özellikleri ile de keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Fakat programın şüphesiz en güzel özelliği online olarak izlediğiniz videoları indirme seçeneği sunması. Bir çok site üzerine izlediğiniz videoları indirme fırsatı bulacağınız program sayesinde kendi video ve klip arşivinizi oluşturabiliyorsunuz. YouTube, Dailymotion ve Vimeo gibi en popüler video portallarını destekleyen 5KPlayer, bu sitelerde izlediğiniz videoları rahatlıkla indirme seçeneği sunuyor.

AirPlay desteği bulunan program, Mac üzerindne video ve ses yayınları yapma gibi lüks bir özelliği de kullanıcılara sunmakta. Müzik olarak MP^, APE, AAC ve FLAC formatlarını açabilen 5KPlayer, hem video hem müzik severlerin yararlanabileceği şekilde geliştirilmiş.

Video ve ses oynatma açısından baktığınızda neredeyse isteyebileceğiniz tüm özelliklere sahip olan 5KPlayer'ın ücretsiz olması ise yeni olmasına rağmen bir çok kullanıcı tarafından tercih edilmesini sağlıyor. Eğer siz de sahibi olduğunuz Mac üzerinde farklı ve yeni bir video ve ses oynatıcı program denemek isterseniz, 5KPlayer'a göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Hanso Player

    Hanso Player, hafif, ücretsiz ve başarılı bir ses oynatıcısıdır.
  • Imagen

    Imagen, ses, video ve resim dosyalarınızı oynatabileceğiniz basit ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır.
  • Impulse Media Player

    Impulse Media Player kullanımı kolay bir medya oynatıcıdır
  • Jajuk

    Jajuk müzik dosyalarınızı organize etmenize yardımcı olan kullanışlı bir uygulamadır.