7-Data Photo Recovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21,797 TOPLAM İNDİRME
1.83 MB DOSYA BOYUTU

7-Data Photo Recovery ile yanlışlıkla silinen veya kayıp fotoğraflarınızı kurtarabilirsiniz

7-Data Photo Recovery silinen fotoğrafları geri getirme veya silinen resimleri geri getirme amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir dosya kurtarma programıdır.

7-Data Photo Recovery silinen fotoğrafları kurtarma işlemini farklı tip hafıza kartlarına veya depolama birimlerine uygulayabilmektedir. Silinen resimleri kurtarma için yapılan tarama sonucu kayıp veya silinmiş fotoğrafların küçük önizlemelerini listeleyen 7-Data Photo Recovery hangi fotoğrafı kurtaracağınızı seçmenize imkan verir.
7-Data Photo Recovery sadece fotoğraf kurtarmak için kullanabileceğiniz bir program değildir. Program ile video kurtarma ve ses dosyası kurtarma işlemlerini de yapabilirsiniz.

Program Windows dosya gezginine oldukça benzeyen bir arayüze sahiptir. Bu arayüz sayesinde kurtarılacak dosyaların bulunduğu disk sürücüsünü veya klasörü belirleyebilir, işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. Program kurtarılacak dosyaları kaydedeceğiniz klasörü belirlemenize imkan tanımaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7-Data Recovery Suite

    7-Data Recovery Suite silinen veya kaybolan fotoğraf, dosya, bölüm ve çok daha fazlasını kurtarabileceğiniz yararlı bir yazılımdır.
  • 7-Data Android Recovery

    7-Data Android uygulaması ile Android cihazınızdan yanlışlıkla sildiğiniz verilerin geri getirilmesinde yardımcı olabilecek güzel ve başarılı bir program.
  • 7-Data Card Recovery

    7-Data Card Recovery ile hafıza kartları, USB bellekler ve yerel sürücüler üzerinde silinmiş olan verilerinizi kurtarabilirsiniz.
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Ashampoo Photo Recovery

    Ashampoo Photo Recovery, Windows 10 uyumlu gelişmiş resim kurtarma programı.
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.